Ana sayfa Dizi Fragmanları Söz 79. bölüm ön izlemede Derya ile Yavuz’un didişmeleri gülümsetecek!

Söz 79. bölüm ön izlemede Derya ile Yavuz’un didişmeleri gülümsetecek!

tarafından ker_def

Tolga Sarıtaş, Deniz Baysal, Sarp Akkaya’nın başrollerini paylaştığı Söz dizisi 79. yeni bölümden ön izleme yayınlandı. Yavuz Karasu’nun Savcı Derya’yı evinde ziyaret ettiği anlar ekrana getirildi. Yavuz ve Derya arasında bir mesafe var ve bu dikkat çekti. Yavuz, neden çağırdığını merak etti. Derya, “Yavuz sen delirdin mi, kafayı mı yedin, amacın ne senin” diye çıkıştı. Bunun sebebi ise başka bir doktora gitmesiydi… İlaçlarını almayan ve tedaviyi reddeden Yavuz’un bu tavrı Derya’yı bir hayli endişelendirdi.

Televizyon Gazetesi Detay – Yavuz “Ben yaşayacağım kadar yaşadım” deyince Derya bu duruma tepki gösteriyor. Ancak Yavuz, ağzındaki baklayı çıkartıyor ve “Belki sensiz yaşamak istemiyorumdur” diyerek konuyu farklı bir yöne getirmeye çaba harcıyor. Derya ve Yavuz’un bu şekildeki didişmeleri izleyicileri mutlu edecek. Derya, Yavuz’u hala çok sevdiğini de itiraf edecek. Videodan 22 Nisan Pazartesi günü yayınlanacak olan 79. bölümden ilk görüntüleri izleyebilirsiniz.

Söz dizisinin 15 Nisan Pazartesi günü ekrana gelen 78. bölümünde neler yaşandı?

Derya’nın (Deniz Baysal) vurulmasının ardından Yavuz (Tolga Sarıtaş) için zamana karşı bir yarış başlar. Derya’yı kaybetmek istemeyen Yavuz son sürat onu hastaneye yetiştirmeye çalışır.
Mayına basan Aşık’ı (Doğukan Polat) kurtarmak için Tim, canla başla bir çözüm bulmak için uğraşırken teröristlerin boş durmaya niyeti yoktur. Dragan’ın (Sarp Akkaya) gönderdiği adamlar Aşık’ı kurtarmak isteyen Tim’i zor durumda bırakır.

Derya’nın Yavuz tarafından hastaneye getirilmesiyle kritik bir ameliyat süreci başlar. Derya hayata tutunma mücadelesi verirken Derya’nın başına gelenlerin hesabını Linda’dan (Melis Birkan) sormak isteyen Yavuz büyük bir öfkeyle harekete geçer.

Linda’nın bulunduğu yüksek korunaklı evi basan Yavuz Linda’ya ulaşmak için önüne çıkan her engeli aşmakta son derece kararlıdır. Korumalar Yavuz’a direnirken Linda son anda kaçmayı başarır. Yavuz’un gazabından kurtulan Linda can güvenliği için Dragan’ın yanına sığınır.

Eylem’in (Meriç Aral) Tarık vasıtasıyla Linda’nın bulunduğu yeri öğrenmesiyle Yavuz da hemen peşine düşer. Linda’yı köşeye sıkıştıran Yavuz’un yolu Tim ile kesişir.