Ana sayfa Dizi Fragmanları Söz dizisi izleyicileri mutlu olmasın da kim olsun, tam 5 haftadır ağızları kulaklarında!

Söz dizisi izleyicileri mutlu olmasın da kim olsun, tam 5 haftadır ağızları kulaklarında!

tarafından ker_def
Söz dizisi 49. yeni bölümünde izleyiciyinin göğsünü kabartan sahneler!
Televizyon Gazetesi Analiz

Başrollerinde Tolga Sarıtaş ve Aybüke Pusat’ın yer aldığı Söz dizisinin 46. yeni bölümü 14 Mayıs Pazartesi akşamı saat 20.00’den itibaren Star TV ekranlarında izleyicilerle buluşacak.

Dizinin yeni bölümüne izleyiciyi hazırlamak maksatlı, peş peşe fragmanlar yayınlanmakta… En Son 49. bölüm 2. fragmanı yayınlandı.

Yavuz’un “Bugün burada ne olursa olsun, kanınızın son damlasına kadar savaşcağınızı biliyorum. Buradan ya zaferle çıkacağız, ya da şehit olacağız. Kana kan dişe diş” sözleri izleyenlerin tüylerini diken diken etti.

Terör ile mücadenin ne denli zorlu şartlarda yapıldığına yeni bölümde şahit olacağız. Yavuz ve arkadaşları, teröristlerin kurduğu tuzağın tam ortasında ve canları pahasına savaşcaklar.

İzleyiciler de dizinin gidişatından ve aksiyon sahnelerinden oldukça memnun. Her hafta pazartesi günlerini sabırsızlıkla bekleyen izleyiciler, sosyal medyadaki mesajlarıyla diziye övgüler dizmekte…

“Bu bölüm yine harika, çabuk gel pazartesi.”

“Eylem sen bir harikasın…Artık timin bir parçası gibi…”

“Yine harikalar.”

“Helal size, hiçbir zaman pes etmeyin.”

ÇUKUR İLE SÖZ’İN İNANILMAZ REYTİNG MÜCADELESİ

Söz dizisi izleyicileri en çok da Çukur dizisiyle ilgili rekabeti merak ediyor. Her hafta girişilen reyting rekabetinde son dönemde Söz’ün öne geçmesi için sosyal medyada dizi fanları sürekli paylaşımlar yaparak, izleyicilerin ekran başına oturmasına katkı sağlamaya çalışıyor.

Mart ayı reytinglerine bakıldığında Çukur’un Söz karşısında hem tüm kişiler hem de AB Grubu’nda birinci olduğunu gözlemliyoruz. Nisan ayının ilk haftasında da aynı durum gerçekleşti.

Ancak 9 Nisan tarihli yayınlarda Söz dizisi tüm kişilerde Çukur’un önüne geçti. Çukur’un AB grubu birinciliği ise devam etti.

9 Nisan – 7 Mayıs tarihleri arasında ise tam 5 bölüm üst üste Söz dizisi tüm kişilerde Çukur’u altına almayı başardı. AB Grubunda ise birincilik her zaman Çukur’un elinde… Söz dizisinin Çukur’un önünde yer alması ve aynı başarıyı haftalardır tekrarlıyor olmasız dizinin fanatiklerini çok memnun etmekte…

Söz dizisi 49. bölüm 2. fragmanı:

YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Türkiye için büyük bir tehdit haline gelen Derman, son anda gelen bir emirle rotasını tutuklu olan Ataşe’ye çevirir.

Yabancı devlet yetkililerinin dur emrine rağmen Ataşe’yi onların elinden alan Derman, büyük terör eylemi için Ataşe ile birlikte devam kararı alacaktır. Medusa Planı, artık sadece onların bildiği bir rota üzerinden yönetilmektedir.

Medusa Planı’na dair bütün bilgilerin saklandığı gizli karargâhı ortaya çıkarmak için Eylem, Avcı ve Karabatak görevlendirilir. Gece bölgeye ulaşan Eylem, Avcı ve Karabatak’ı hain bir tuzak beklemektedir. Bu tuzak Avcı’yı ölümle burun buruna getirir.

SÖZ DİZİSİ TÜM BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Bahar’la birlikte tehlikelerle dolu sürpriz bir gece geçiren Yavuz, babası Agah’ın ondan istediklerini yerine getirmek için harekete geçer. Avcı’nın hayatının tehlikede olduğu haberi gelir gelmez, Yavuz yönetimindeki Tim yola çıkarak Eylem, Avcı ve Karabatak’ı düştükleri tehlikeli durumdan çıkarmak için büyük bir mücadeleye girişir