Ana sayfa Dizi Haberleri Söz dizisinde Ateş, gerçekten Nazlı’yı öldürecek mi? Hepsi bir ters köşe mi?

Söz dizisinde Ateş, gerçekten Nazlı’yı öldürecek mi? Hepsi bir ters köşe mi?

tarafından zk zk
Star TV’de yayınlanan Söz dizisinin yeni bölüm tanıtımındaki görüntüler şoke etti!

Başrollerinde Tolga Sarıtaş ve Deniz Baysal’ın oynadıkları dizinin yeni bölümünde Ateş’in Nazlı’ya silah doğrulttuğu ve ateşlediği görülüyor.

Dizinin tanıtımını izleyenleri çok şaşırtan bu durum, sosyal medyada bir ters köşe olarak değerlendiriliyor.

Ateş’in silahından çıkan kurşun gerçekten Nazlı’yı vuracak mı? Şimdi herkes bu sorunun yanıtını bekliyor!

İşte Söz 71. bölüm tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Linda’nın Yavuz hakkında söyledikleri Derya’yı derinden etkiler. İçinde barındırdığı şüpheleri iyice gün yüzüne çıkan Derya, gerçeğin peşine düşmekte kararlıdır. Linda tarafından çok zor bir durumun içine sokulan Yavuz ise Linda’ya karşı hamle için harekete geçer.

Samet’in evine düzenlenen operasyonun ardından Samet’in bulaştığı pis işler Melisa ile Keşanlı’nın arasında mesafe girmesine neden olur. Sami’nin de alınmasının ardından Seda’nın ifadesi büyük önem kazanır. Fakat Seda’nın konuşmasını engellemek için eski işbirlikçiler de devreye girecektir.

Söz dizisinde Ateş, gerçekten Nazlı'yı öldürecek mi? Hepsi bir ters köşe mi? 7

Kurulması planlanan terör devleti için Dragan ve Linda hazırlıklarını hızlandırır. Fakat ellerinde bulundurdukları terör örgütlerini uluslararası alanda meşrulaştırmak için kurdukları plana Tim karşı mücadelesini sürdürecektir.

Karabatak’ın izini bulmak için çıktığı yolda, aşkı uğruna büyük bedeller ödemek zorunda kalan Nazlı ise kendisini Ateş’e hiç olmadığı kadar yakın bulacaktır.

Linda, Yavuz hakkındaki iddialarını kanıtlayacağını söyleyip Derya’yı buluşmaya ikna eder. Eline geçen kanıtlarla Derya büyük bir şok yaşayacaktır.