Ana sayfa Dizi Haberleri Söz dizisinde ekrana gelen yiğitler, izleyiciyi gönül odasından vuruyor

Söz dizisinde ekrana gelen yiğitler, izleyiciyi gönül odasından vuruyor

tarafından ker_def

soz

Özel Tim’in Zor Yaşamı
Ali Haydar, karısı boşanma davası açınca onu vazgeçirmek için Samsun’a gitti. Kkarısını boşanmamaya ikna etmeye çalıştı ama Fatma’nın tek istediği kocasının yanında olmasıydı. Çünkü bu ayrılık zor geliyordu. Çift seve seve ayrıldılar.

Erdem Yarbay karısı ve kızını İstanbul’a geri göndermek istiyordu. Ama onlar aralarında karar vermişti. Artık Karabayır da yaşayacaklar.

Fethi ise Eylem’in akıbeti için yurt dışında bağlantılı olduğu ajansı aradı. Ajanstaki kadın ile konuştuğunda aslında Türk askerini kötüleyen haberi onun yapmadığını anladı. Bu duruma oldukça sevinen Fethi hemen Eylem’i aramaya koyuldu. Eylem’i ararken Çolak’ın elinde olduğunu ve doğu kampına götürüleceğini öğrendi. Fethi ise bu durumu Yarbay Erdem’e anlattı. Eylem’in zarar görme ihtimaline karşın Özel Tim’in bir kısmı Eylem’i kurtarmak için görevlendirildi.

Hastanede yatmakta olan paralı askerin telefon kayıtlarından bir kişiye ulaşıldı. Adı Mahmut. Bu kişiyi takip ederek Çolak’ın adamı olduğu kanıtlandı. Bu araştırma sonucunda Çolak’ın ülkede çok büyük bir eylem yapacağını anladılar. Yavuz komutasında bulunan Özel Tim’in diğer bölümü ise bu saldırıyı engellemek için harekete geçti.