Ana sayfa Dizi Haberleri Söz dizisinde ekrana gelen yiğitler, izleyiciyi gönül odasından vuruyor

Söz dizisinde ekrana gelen yiğitler, izleyiciyi gönül odasından vuruyor

tarafından ker_def

soz3

Çolak ise doğu kampına giden araca bindiğinde araçta onu Yavuz komutasındaki Özel Tim bekliyordu. Kendilerini kamufle ettikleri için olacakları anlayamayan Çolak bir anda neye uğradığını şaşırdı.

Çolak pusuya düşürüldü. Hem de büyük saldırı öncesinde. Çolak ve adamları etkisiz hale getirildi. Çolak silahsızdı ama lafları insanın sabrını delip geçiyordu. Yavuz’u kışkırtarak kendini vurdurtmaya çalışıyordu. Tabi Yavuz buna izin vermedi. Ama diğer askerler öyle değildi. Çolak’ın laflarına dayanamayıp ona saldırmak isteseler de Yavuz izin vermedi.

Geveze, komutanı arayıp durumundan haberdar etti. Ali Haydar’ın da yaralandığını öğrendiğinde Yavuz sinirlerine hakim olamıyordu. Çolak ise onları kışkırtarak dikkatlerini dağıtıyordu. Tam o anda Çolak’ı arayan terörist Özel Tim’den 5 kişiyi rehin aldığını söyledi. Yavuz ise askerlerine zarar gelirse Çolak’ın işini bitireceğini söyledi.

Çolak dizinin son sahnesinde askerlerin hayatına karşılık kendi hayatını bağışlamak üzere pazarlık yapmasını istedi. Yavuz komutanın bu konuda ne yapacağını haftaya öğreneceğiz.

Kaynak: dizi.tv