Ana sayfa Dizi Haberleri Söz dizisinde Tolga Sarıtaş her geçen hafta fenomen olma yolunda ilerliyor

Söz dizisinde Tolga Sarıtaş her geçen hafta fenomen olma yolunda ilerliyor

tarafından ker_def

soz2

Çolak Yakalandı!
Geçen bölümde Yavuz Komutan’ın emrindeki Özel Tim operasyon ile Çolak’ı yakalamıştı. Çolak tutuklanıp da askeri üsse götürülünceye kadar askerleri lafları ile tahrik etmeye devam etti. Bütün amacı askerleri kızdırarak çıkacak olan arbededen yararlanıp kaçmaktı. Diğer yandan ise yaralı Ali Haydar, Eylem ve Özel Tim’in geri kalan askerleri de teröristlerin rehinesi olmuştu.

Yavuz Komutan rehineleri bir depoya getirdi. Burada yaralı teröristle özel olarak ilgileniyorlardı. Türk askerinin terörist de olsa yaralı olan birine olan tavrı ile teröristlerin Ali Haydar’a tavrı çok farklıydı. Teröristlerin acımasızlığı bir keza daha ekrana geldi.

Yavuz Komutan yakaladıkları Çolak ve teröristleri , Erdem Yarbay’a şifreli olarak belirtti. Erdem Yarbay mesajı alınca hemen yardıma yetişti. Yasin ise istihbarattan Çolak’ın elinde bir kimyasal veya biyolojik türden bir silahın olduğunu söyledi. Erdem Yarbay tüm gayretlerini askerlerini sağ salim kurtarmak için kullandı. Bu uğurda Bahar doktordan bile yardım istedi.