Ana sayfa Dizi Haberleri Star TV’nin Akrep dizisi için çok kritik bir hafta!

Star TV’nin Akrep dizisi için çok kritik bir hafta!

tarafından ker_def

Yapımını 1441 Productions’ın, yapımcılığını İrfan Şahin’in üstlendiği ‘Akrep’, 1 Ocak Cuma akşamı dördüncü bölümüyle STAR TV’de seyirciyle buluşacak. Ancak aynı gün hem atv ekranında Akıncı hem de Fox TV’de Son Yaz dizileri ilk bölümleri ile izleyicilerin karşısına çıkacak. Akrep dizisi ilk bölümü ile güçlü reytingler alarak ekrana iyi başlasa da sonraki 2 bölümün reytingleri düşüş sergilemişti…

Akrep dizisinin 4. bölümü iki yeni dizinin de başladığı 1 Ocak akşamı yayınlanacak ve reyting sonuçları dizinin geleceği hakkında belirleyici bir izlenim verecektir. Star TV’nin belki de dizinin gününü bile değiştirmesi gerekebilir. Dram yönü güçlü olan, hikayesi ilgi çeken ve çok iyi oyunculuk performansları ile dikkat çeken Akrep dizisi, Cuma akşamları çok farklı yapımlarla yarış yapmak durumunda ve yeni bir dizi olması nedeniyle de oturması zaman alacaktır. Dizinin yeni bölümü itibariyle Selma karakteriyle de izleyiciler tanışacak. İşte dizinin 4. bölüm fragmanı:

Star TV’de bu sezon final yapan Güvercin dizisinde İpek karakterine hayat veren Bestemsu Özdemir de Akrep dizisinin kadrosuna 4. bölüm itibariyle katılacak. Özdemir, Fikret’in bir dönem ilişki yaşadığı çekici ve güzel bir kadın olan Selma karakterine hayat verecek. Selma’nın ortaya çıkışından Fikret ve Ferda ilişkisi nasıl etkilenecek? Ferda’nın oyunları planladığı gibi ilerleyecek mi? Selma’nın gelişi ile birlikte dengelerin çok değişmesi bekleniyor… Bestemsu Özdemir hayranları da ünlü oyuncuyu bambaşka bir rolde izleme fırsatı elde edecek.

Star TV'nin Akrep dizisi için çok kritik bir hafta! 8

FERDA’DAN FİKRET’E EVLİLİK TEHDİDİ… ‘Akrep’in dördüncü bölümünde Perihan tarafından köşeye sıkıştırılan Ferda, çareyi Fikret’i evliliğe zorlamakta bulacak. Perihan’ın kızı Merve’yi kullanarak yaptığı hamle karşısında deliye dönen Ferda, karşı hamle olarak Fikret’i zorlayarak Perihan’ı çıldırtmak ister. Fikret’e tek çözümün evlilik olduğunu söyleyen Ferda bu konuda tüm kozlarını oynayacaktır! Ancak, gün geçtikçe şüpheleri ile Ferda’ya olan tutkusu arasında gitgelleri artan Fikret bu çözüme onay vermez.

Annesinin Fikret’le ilişkisini öğrenen Merve, Perihan’ın daveti ile ne kadar içten içe istemese de Emgen Malikanesi’nde kalmaya başlar. Annesi ve varlığını yeni öğrendiği eniştesi arasındaki ilişkiyi bilmesine rağmen bu konuda tek kelime etmeyen Aras’a da tavır alır. Merve, hem annesi hem sevdiği tarafından hayal kırıklığına uğramanın kızgınlığı ile Perihan’a kırgınlığını bir süre rafa kaldıracaktır.

VE PERİHAN, SELMA KARTINI AÇIYOR! Fikret, Ferda’nın evlilik fikrine olumlu tepki vermeyince gerginlik artar. Ferda’nın baskısından gözü korkan Fikret, Perihan’dan yardım isteyecek hale gelir.

Star TV'nin Akrep dizisi için çok kritik bir hafta! 9

Perihan, Ferda’yı Fikret’ten uzaklaştırmak için elindeki büyük kozu oynamaya karar verir. Ferda ise, Aras’ı tekrar ele geçirmek için gölde çektiği görüntüleri ortaya çıkarır.

İhanetin, aşkın ve anneliğin savaşı ile dolu bir akrep dövüşünde, geçmişin aynasından bugünün savaşını yaşayan iki kadının hikayesi ‘Akrep’, STAR TV’de cuma akşamlarına damgasını vurmaya devam edecek.