Ana sayfa Dizi Haberleri Star’ın yeni dizisi Erkenci Kuş’un hikayesi biraz tanıdık değil mi?

Star’ın yeni dizisi Erkenci Kuş’un hikayesi biraz tanıdık değil mi?

tarafından zk zk
Bir süredir adı sürekli gündeme gelen ve başrollerinde Demet Özdemir ile Can Yaman’ın oynayacakları Erkenci Kuş dizisi, aslında klişe bir konuyu işliyor.

Bu sezonda da pek çok dizide rastladığımız hikayenin bir benzeri. Ne kadar başarılı olur, izleyip göreceğiz ama Mesut Yar, Posta’daki köşesinde bir okurunun değerlendirmesindeki ayrıntıya dikkat çekiyor:

“YENİ BİR ŞEY VAR MI?

Okurlarımızdan Mehmet Türk uzun bir aradan sonra not düşmüş: “Star TV’nin yeni yerli dizisi ‘Erkenci Kuş’ta iki kardeş arasında kalan bir kızın hikayesini izleyeceğiz. Ancak ‘Fazilet Hanım ve Kızları’, ‘Beni Affet’, ‘Beni Bırakma’, ‘O Hayat Benim’, ‘İnsanlık Suçu’, ‘Cennet’in Gözyaşları’ gibi birçok yerli dizide iki kardeşin aşkı arasında kalanlarla dolu sezonlar geçirdik.

Star'ın yeni dizisi Erkenci Kuş'un hikayesi biraz tanıdık değil mi? 7

Genellikle de kardeşler öz çıkmıyor. Umarız ‘Erkenci Kuş’, seyirciye farklı bir şey anlatacaktır ve özellikle o iki kardeş aynı anne babadan olan evlatlardır…

İzleyici benzer temele oturtulmuş ve bu eksende giden yerli dizilerden bıkmış durumda. Artık yeni bir şey anlatma zamanı.” Hadi bakalım!”