Ana sayfa Dizi Haberleri Ufak Tefek Cinayetler’de bu hafta da beklenen olmazsa fena çuvallayacak!

Ufak Tefek Cinayetler’de bu hafta da beklenen olmazsa fena çuvallayacak!

tarafından zk zk
Ufak Tefek Cinayetler'de bu hafta da beklenen olmazsa fena çuvallayacak! 8

Televizyongazetesi/Analiz

Star TV’nin sezona en hızlı giren ve ilk bölümleriyle büyük olay olan Ufak Tefek Cinayetler dizisi, artık her bölümüyle hüsrana uğratmaya başladı.

Sosyal medyada diziyi izleyenlerin yazdıkları mesajlar, uyarılar, dizinin sıkıcı olmaya başladığı ile ilgili pek çok yorum yapılırken, bazı çevrelerden de eleştiriler gelmeye devam ediyor.

Her hafta yayınlanan bölümle beklentiye giren izleyenlerin artık sabrı kalmadı. Dizinin benzer konular etrafında dönmesinden sıkılan izleyiciler, şaşırtacak farklı bir çıkış bekliyor ancak bir türlü son 4 bölümde aradığını bulamadı!

Bu hafta yayınlanan bütün bölüm boyunca siyah bir çöp poşetinin etrafında dönen dizi, sosyal medyada da fazlasıyla ti’ye alınmıştı. Bu durum da  Ufak Tefek Cinayetler’in kan kaybetmeye başladığı şeklinde yorumlanıyor. Kostümleriyle. hikayesiyle, oyunculuklarıyla çok konuşulan dizinin en büyük sorunu senaryo şu anda.

Ufak Tefek Cinayetler'de bu hafta da beklenen olmazsa fena çuvallayacak! 9

Dizinin son 3 4 haftadır eski tadı kalmadığını düşünen izleyiciler, bu konuyu sosyal medyada uzun uzun konuştu.

Başrollerini Gökçe Bahadır, Aslıhan Gürbüz, Tülin Özen ve Bade İşçil’in paylaştığı dizide, kızların genç halleri ilk bölümden beri çok beğeniliyor. Aralarında geçen konuşmalar, birbirlerine aldıkları tavırlar ve yaşananlar, günümüzdeki hallerinden daha çok dikkat çekmeye başladı.

 

(Haberin devamı için sonraki sayfa linkine tıklayınız…)