Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Survivor 2018’de Hakan Hatipoğlu yeniden ekranda göründü

Survivor 2018’de Hakan Hatipoğlu yeniden ekranda göründü

tarafından ker_def
Survivor 2018’de sakatlanan Hakan takıma geri döndü ve sağlık durumunu açıkladı.

Survivor 2018’de geçtiğimiz hafta sakatlanan ve bir hafta hastanede yatan Hakan Hatipoğlu Survivor’a geri döndü. Son sağlık durumunu anlatan Hakan Hatipoğlu’nun Survivor 2018’de ne kadar süre yarışamayacağını Acun Ilıcalı açıkladı.

Survivor 2018’in Cumartesi akşamki bölümünde Hakan Hatipoğlu sürprizi yaşandı. Hakan Hatipoğlu Romanya-Türkiye Survivor takımlarının yarışması öncesinde takımına katıldı. Sakatlığı nedeniyle tedavi gören Hakan, adaya döndükten sonra yaşadığı süreci anlattı. Hatipoğlu, “Bu rahatsızlığımın üstüne döndüğüm çok mutluyum. Eğer İstanbul’a dönmek zorunda kalsaydım çok üzülürdüm. Ben o gün yüzüm yarıldı gibi hissettim. Metin ağabey hemen boyunluk taktı ve omurgamda sıkıntı olabileceğini düşündü. Bir hafta hastanede kaldım. Allah hiç kimsenin ayağına taş bile değdirmesin. Dikkatli yarışın arkadaşlar. Konseyde konuşacağım çok şey var” dedi.

Acun Ilıcalı ise Hakan’ın ne kadar süre yarışabileceğinin henüz belli olmadığını ve son kararı doktor Metin Kuş’un vereceğini söyledi: ‘Hakan bir kaç hafta oynamayacak. Henüz ne kadar oynamayacağı belli değil. Ama doktorumuz Metin Kuş takımın yanında olmasının sorun olmadığını söyledi”