Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Survivor adasında bu sefer piyango Anıl Karakurt’a çıktı

Survivor adasında bu sefer piyango Anıl Karakurt’a çıktı

tarafından ker_def

Survivor 2017’de Kim Elendi? Sürpriz İsim Açıklandı! 18 Mayıs Perşembe

Survivor 2017’de çekişmeli anlar yaşanmaya devam ediyor. Her iki takım da kıyasıya mücadele veriyor. Kıbrıs finaline haftalar kala adada kalmaya çalışıyorlar. Her hafta adadan biri ayrılıyor. İlk önce yarışmacılar arası yapılan oylamada eleme potasına isimler giriyor. Sonra karar halka bırakılıyor ve sms oylaması yapılıyor. Bu hafta sms oylamasının sonucunda Anıl Karakurt elendi.

18 Mayıs akşamı ise heyecanlı bir yarışma yaşanacak. Daha önce de bahsettiğimiz gibi Yunanistan ile bir mücadele yaşayacak olan Survivor yarışmacıları şimdiden çok endişeli. Bu yarışı hem ülkeleri hem kendileri adına kazanmakta kararlılar. Ama aynı şekilde Yunanistan da öyle. Türk ve Yunanlılar karşı karşıya gelecek iki takım da büyük ödülü alacaktır.

Survivor’da gün geçtikçe gerginlik artıyor. Açlık ve hırsla savaşan yarışmacılar bütün performanslarını oyunlarda gösteriyor. Bu hafta da dokunulmazlık oyununu kaybeden takım gönüllüler olduğu için aralarından birinin gitmesi gerekti. 4 ismin potada olması sonucu sms oylamasına gidildi ve Anıl Karakurt adaya veda etti. Yunanlılar ile oynanacak oyunda Acun bir istisna yaptı ve ödülü iki takıma da vereceklerini açıkladı.