Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Survivor adasında Dokunulmazlık Oyununu kim kazandı?

Survivor adasında Dokunulmazlık Oyununu kim kazandı?

tarafından ker_def

Survivor’da Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı?

Survivor adasında heyecan dolu ödül oyunu mücadelesinin ardından dokunulmazlık mücadelesi heyecanı da başladı. Özellikle ödül oyununu kazanıp büyük araba ödülüne sahip olan ünlüler takımı yarışmacıları bu dokunulmazlık mücadelesine de bir hayli moralli başlamıştı.

Ancak dokunulmazlık oyununun ilkinde Sabriye ile Berna arasında gerçekleşen bir tartışma oyuna büyük bir damga vurmuştu. Özellikle “Kabul et senden güzelim, senden güçlüyüm” sözleri ortamın gerilmesinin nedenlerinden bir tanesi olmuştu.

Survivor adasında dokunulmazlık oyunlarını kaybeden takım yine kendi arasında bir ada konseyi gerçekleştirecek ve eleme yapacak. Bu eleme sonrasında belirlenen yarışmacılardan biri eleme gecesinde halk oyları sayesinde ya adadaki hayatlarına devam edecek ya da adaya veda edecek.

Özellikle son eleme sonrası eşitlenen her iki takım yarışmacı sayıları bu dokunulmazlık oyunlarının sonucuna ve eleme gecesinin neticesine bağlı olarak değişecek. Bilindiği üzere sayıca az kalan takım, oyunlarda performans olarak da daha gerilere düşme tehlikesi yaşayabiliyor. Bu nedenle özellikle bu kritik haftalarda her iki takımında dokunulmazlık sembolününü kazanmak ve bir yarışmacılarının elenmesini önlemek için üstün mücadele vermesi gerekiyor.