Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Survivor’da Melih’in durumu çok riskli! Acun Ilıcalı açıkladı!

Survivor’da Melih’in durumu çok riskli! Acun Ilıcalı açıkladı!

tarafından ker_def

Survivor Gönüllüler’de önce Melih sonra ise Ramazan hastaneye kaldırıldı! Survivor 2018’de Melih ve Ramazan diskalifiye mi olacak?

Survivor 2018’de ödül oyunu sırasında belinden sakatlanan Melih diskalifiye mi olacak? Acun Ilıcalı Gönüllüler takımında hastanede tedavi gören Melih Özkaya’nın son sağlık durumunu açıkladı…Acun Ilıcalı, ‘Melih’in riskli bir durumu var sakatlığı ciddi olabilir’ açıklamasını yaptı.

Survivor 2018’de üst üste 12 ödül ve dokunulmazlık oyununu kazanamayan Gönüllüler’de sakatlık şoku devam ediyor. Önce Hakan Hatipoğlu’nun sakatlanması ve bir ay oyunlardan uzak kalmasıyla sarsılan Gönüllüler’de şimdi de Melih talihsiz bir sakatlık yaşadı. Ödül oyunu sırasında belini çok sert bir şekilde bariyere vuran Melih ambulansla hastaneye kaldırılmıştı.

‘MELİH’İN SAKATLIĞI ÇOK CİDDİ OLABİLİR’

Acun Ilıcalı ödül oyununda sakatlanarak hastaneye kaldırılan Melih hakkında yeni ödül oyunu öncesinde bilgi verdi. Ilıcalı, ‘Melih’in sakatlığı tahminimizden daha ciddi durumda. Hastanede doktor kontrolü altında şu anda. Ama riskli bir durum var. Çok zor günler geçiriyorsunuz. Survivor’da en zor Survivor’ı yaşayan takım olmuş olabilirsiniz. Sakatlıklar da yaşıyorsunuz. Önce Hakan şimdi Melih. Ama Melih çok ciddi bir sakatlık geçirdi.’ şeklinde konuştu.

GÖNÜLLÜLER’DE RAMAZAN DA HASTANEYE KALDIRILDI
Survivor 2018’deki son ödül oyunu sonrası Gönüllüler takımı adalarına dönmek için parkur alanından ayrılırken Ramazan bir anda yere yığıldı. Survivor doktoru Metin Kuş’un müdahale ettiği Ramazan ambulansla hastaneye kaldırıldı.