Ana sayfa Dizi Haberleri Tanıyana aşkolsun! İmajını yenileyen Sahra Şaş, Menajerimi Ara dizisinde çok şaşırtacak!

Tanıyana aşkolsun! İmajını yenileyen Sahra Şaş, Menajerimi Ara dizisinde çok şaşırtacak!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’de geçtiğimiz Şubat final yapan Kadın dizisinde Berşan’ı oynayan Sahra Şaş, uzun saçları ile dizide yer almıştı. Şaş, Gökçe Eyüboğlu’nun oynadığı Ceyda karakterinin arkadaşıydı ve Özge Özpirinçci’nin hayat verdiği Bahar’ın başına da bir sürü çorap örmüştü.

Sahra Şaş’ın oynadığı Berşan, bir ara diziden kayboldu. Karakterin memleketine gittiği dizide dillendirilirken, Sahra Şaş da o sıralarda Fox TV’nin bir başka dizisi Bizim Hikaye’de Çiçek karakteri ile ortaya çıktı.

Kadın dizisindeki Berşan’ın aksine iyilik timsali Çiçek olarak ekranda rol aldı. Oyuncunun imajı o dizide de farklı değildi. Sahra Şaş, daha sonra Kadın dizisinin finaline doğru yeniden diziye döndü.

Kadın final yapınca da Sahra Şaş’ı bu kez ömrü kısa süren Zemheri dizisinde gördük. Yine imajında çok fazla bir değişiklik yoktu. Ancak oyuncu, bu dizinin ardından imajını değiştirmeye karar verdi.

Yenilenen imajı ile bu kez Star TV’nin Menajerimi Ara dizisinde görünecek oyuncu. İlk kez yeni imajıyla ekrana gelecek olan Sahra Şaş, izleyenleri de bir hayli şaşırtacak. Zira artık o uzun saçları yok!

Tanıyana aşkolsun! İmajını yenileyen Sahra Şaş, Menajerimi Ara dizisinde çok şaşırtacak! 8

Sahra Şaş, bu pazar 16. bölümü yayınlanacak olan Menajerimi Ara dizisine konuk oyuncu olarak gelmeye hazırlanıyor.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın sosyal medya hesabından verdiği bilgiye göre oyuncu bu hafta dizinin yeni bölümünde ortaya çıkıyor. Canan Ergüder’in oynadığı Feris’in menajerliğini yaptığı Sahra Şaş, ona zor anlar yaşatacak. Maceralı sahnelerle ekrana gelecek olan Sahra Şaş’ın yeni imajı da dikkatleri çekecek.

Tanıyana aşkolsun! İmajını yenileyen Sahra Şaş, Menajerimi Ara dizisinde çok şaşırtacak! 9

Dizide bu hafta ayrıca Melis Birkan ve Ushan Çakır da konuk oyuncu olacak. Canan Ergüder, Barış Falay, Ahsen Eroğlu, Fatih Artman, Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu’nun rol aldığı dizi bu hafta Sahra Şaş’ın yeni imajıyla izleyenleri şaşırtmaya geliyor…