Ana sayfa Sosyal Medya Acayip bir şeyler olacak! Ezgi Mola, Masumlar Apartmanı’ndan şaşırtan bir spoi verdi!

Acayip bir şeyler olacak! Ezgi Mola, Masumlar Apartmanı’ndan şaşırtan bir spoi verdi!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – TRT1’de yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisi, her bölümüyle ekrana kilitlemeye devam ediyor. Salı akşamlarının sevilen dizisi, oyunculuklarıyla ve hikayesiyle gündemden düşmüyor. Gerçek bir hayat hikayesinden alıntılanan dizinin yeni bölüm tanıtımı, yine heyecanlı sahnelerin ekrana geleceğini göstermekte ama asıl heyecanı Ezgi Mola yarattı!

Dizide Safiye karakteri ile dillerden düşmeyen Ezgi Mola, yeni bölümden bazı spoiler verdi. Ezgi Mola’nın sosyal medya sayfasından ardarda yaptığı paylaşımlarla birlikte dizinin yeni bölümüyle ilgili merak da katlandı. Fragmanın ardından gelen bu paylaşımlarda derinden etkileyecek yeni sahnelerin olduğu da anlaşılıyor.

Ezgi Mola, sosyal medyayı etkin kullanan bir isim. Zaman zaman dizinin kamera arkasından yaptığı paylaşımlarla da dikkat çekiyor. Setteki keyifli ortamı takipçileriyle paylaşan oyuncu, bazen de yeni bölümle ilgili izleyenleri heyecanlandıracak gelişmeleri ‘ser verip sır vermeden’ bildiriyor.

İşte 15 Aralık Salı akşamı yayınlanacak olan 14. bölümle ilgili de bazı ipuçları verdi oyuncu.  Önce, akşam yapılan çekimler sırasında apartmanın bir fotoğrafını paylaşan Farah Zeynep Abdullah’ın paylaşımını repost etti. Abdullah, “Bağrışmalar, çığlıklar, apartmanımız yine formunda” notuyla bir paylaşım yapmıştı. Ezgi Mola “Haftaya salı” notunu düşerek dizide heyecanlı anlar yaşanacağına işaret etti bir sonraki bölümde.

Acayip bir şeyler olacak! Ezgi Mola, Masumlar Apartmanı'ndan şaşırtan bir spoi verdi! 10

Oyuncu daha sonra dizinin çekimleri için getirilen bir drone’un fotoğrafına “Bugün Safiye’den aksiyon sahnesi gelir mi?” notunu düştü. Ezgi Mola’nın bu paylaşımı, bir şekilde bir şeyler olacağı ve Safiye’nin dışarı çıkacağı tahminlerini doğuruyor. Uzun yıllardır kafasını pencereden uzatmayan Safiye’ye ne olacak da sokağa çıkacak? Ezgi Mola, yaptığı bu paylaşım ile önemli bir gelişmeyi mi haber veriyor? İzleyip göreceğiz…

Acayip bir şeyler olacak! Ezgi Mola, Masumlar Apartmanı'ndan şaşırtan bir spoi verdi! 11

Oyuncunun fragman üzerine heyecan yaratan başka paylaşımları da oldu. “Fena geliyor Masumlar Apartmanı” notunu düştüğü aşağıdaki paylaşımı da yine merakları arttırıyor…

Acayip bir şeyler olacak! Ezgi Mola, Masumlar Apartmanı'ndan şaşırtan bir spoi verdi! 12

Dizide Esat karakterine hayat veren Uğur Uzunel de Ezgi Mola’nın  merak ettiren paylaşımları gibi bir bilgi verdi sosyal medya hesabından. Oyuncu, “Bölümü okuyoruz, oynuyoruz ama her fragmanda ayrı dumur oluyorum. Bu nedir arkadaş? Ciğerimizi sökeceksiniz” notuyla dikkat çekti.

Bu paylaşımı kendi sayfasına taşıyan Ezgi Mola, heyecanı katlayarak yeni bölümde çok konuşulacak sahnelerin gelmekte olduğunu bir kez daha ortaya koymuş oldu!

Acayip bir şeyler olacak! Ezgi Mola, Masumlar Apartmanı'ndan şaşırtan bir spoi verdi! 13

15 Aralık Salı akşamı yayınlanacak olan Masumlar Apartmanı dizisinin 14. bölümünden ilk fragmanı aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.