Ana sayfa Dizi Haberleri Züleyha, kaçarken giyecek başka bir şey bulamadın mı? Bir Zamanlar Çukurova’da bir garip durum!

Züleyha, kaçarken giyecek başka bir şey bulamadın mı? Bir Zamanlar Çukurova’da bir garip durum!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – 76. bölümüyle yine heyecanlı anlara sahne olan Bir Zamanlar Çukurova dizisinde, sonunda Züleyha ve Yılmaz kaçmayı başardı. Bu kaçışın sonunda neler yaşanacak merak konusu ama Züleyha’nın kaçarken giydiği ayakkabılar, izleyicinin dikkatinden kaçmadı. İki çocuğunu kucağına alıp gecenin karanlığında Yılmaz’la buluşan Züleyha’nın hali, bazı dikkatli izleyenlerin eleştirilerine neden oldu.

Atv’nin dönem dizisi Bir Zamanlar Çukurova’da heyecanlı sahneler yaşandı dün akşam. Dizinin başından beri kavuşması için beklenilen Züleyha ve Yılmaz, bir kaçış planı yaptılar ve bu kez daha ince bir planla çocuklarını da alıp konaktan ayrılmayı başardılar.

Yola koyulan iki aşığın sonu şimdi merakla bekleniyor ama bu maceranın acı bir sonla biteceği tahminleri yapılmakta. Zira Yılmaz’ı oynayan Uğur Güneş diziden ayrıldı. İzleyiciler sosyal medyada çocuklarıyla kaçarken kaza yapacakları ve Yılmaz’ın da ölerek hikayesinin biteceği tahminlerini yürütüyor.

Züleyha, kaçarken giyecek başka bir şey bulamadın mı? Bir Zamanlar Çukurova'da bir garip durum! 8

Bu tahminler tutacak mı hep birlikte izleyip göreceğiz ama Yılmaz ve Züleyha’nın bir meçhule doğru yol aldıkları da görülüyor. Uzun zamandır beklenen kaçış gerçekleşirken, izleyicinin Züleyha ile ilgili eleştirisi de hayli mantıklı!

Zira biri pusette biri elinde, üstelik de bir çantayı da sırtlanan Züleyha’nın, bu kaçış sırasında niye topuklu ayakkabı giydiğini kimse anlamadı!

Konaktan topuklu ayakkabılarıyla çıkan Züleyha’nın başka ayakkabısı yok muydu? Normal şartlarda bir insan, böylesine bir durumda topuklu ayakkabı mı giyer?

Hilal Altınbilek’in hayat verdiği Züleyha karakterini bu sahnede şık göstermeye çalışmak biraz tuhaf durmuş! Hayatın olağan akışına ters bir durum var adeta!

İşte o sahne ve izleyenlerden bu sahneyle ilgili gelen yorumlardan bir kaçı:

Züleyha, kaçarken giyecek başka bir şey bulamadın mı? Bir Zamanlar Çukurova'da bir garip durum! 9