Ana sayfa Dizi Arşivi tv8’deki Yazgı nasıl bir dizi, hikayesi nedir ve kimler rol alıyor?

tv8’deki Yazgı nasıl bir dizi, hikayesi nedir ve kimler rol alıyor?

tarafından ker_def

tv8 ekranında yakında yeni bir günlük dizi başlayacak. Özellikle de Erkan Meriç hayranlarının büyük bir heyecanla bekledikleri dizide, etkili bir aşk hikayesi izleyeceksiniz.

Adını Sen Koy isimli günlük dizi ile parlayan Erkan Meriç, uzun bir aradan sonra yeniden bu tür bir yapım ile birlikte hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Yazgı dizisinde kadın başrol olarak ise Yağmur Öztürk’ü ekranda göreceksiniz. Peki Yazgı nasıl bir dizi, oyuncu kadrosunda başka kimler bulunuyor.

Fragmanları ile etkili bir hikayeye sahip olduğunu gösteren Yazgı dizisinde insan hikayeleri sizleri şaşırtacak. Her insanın kendisine ait bir hikayesi vardır ve Yazgı dizisi de insan hikayelerine odaklanan bir yapım olacak.

tv8'deki Yazgı nasıl bir dizi, hikayesi nedir ve kimler rol alıyor? 8

Bazı insanların hikayeleri tek başına anlatılamaz. İşte “Yazgı” yıllarca birbirini hiç tanımadan büyüyen iki gencin hikayesi olarak ortaya çıktı. Ancak bu iki genç kendi planlarını yaparken bir anda kader onları bir araya getirecek. İki gencin kaderin planlarıyla karşılaşmasının ardından da Yazgı dizisi bir aşk öyküsüne dönüşecek.

Yakında hafta içi her gün TV8 ekranlarında izleyici ile buluşacak olan günlük dizi “Yazgı”nın fragmanları da izleyicilerin ilgisini çekmeye devam ediyor.

tv8'deki Yazgı nasıl bir dizi, hikayesi nedir ve kimler rol alıyor? 9

Yapımını Acun Medya’nın üstlendiği dizinin yürütücü yapımcılığını Akn Film yapıyor. Yönetmenliğini Hakan Şahin ile Filiz Polat Turan’ın yapmakta olduğu dizinin senarist grubunda ise; Yaşar Aksu, İbrahim Güler, Melek Ordu, Erdal Bektaş, Pınar Ordu, Evren E. Ulucan, Tolga Küçük, Gülseren Aydın ve Ali Göğebakan bulunuyor.

Yazgı dizisinin oyuncu kadrosunda yer alan tüm isimler ise şöyle: Erkan Meriç, Yağmur Öztürk, Alper Türedi, Elvan Boran, Buket Dereoğlu, Numan Çakır, Ufuk Kaplan, Cem Baza, Derya Kurtuluş Oktar, Hülya Diken, Ceren Yavuz, Halil İbrahim Yılmaz, Melih Özkaya, Zeynep Utku, Denisa Gültekin, Yasemin Nur Öztürk ve Cemal Gönen.