Ana sayfa Dizi Fragmanları Tek Yürek dizisinin finalden önceki 21. bölümünde hayatın yükü Yiğit’in omuzunda!

Tek Yürek dizisinin finalden önceki 21. bölümünde hayatın yükü Yiğit’in omuzunda!

tarafından ker_def

TRT 1 ekranının farklı yapımlarından “Tek Yürek” 18 Temmuz Perşembe günü saat 20.00’da yirmi birinci bölümüyle ekranlara geliyor. Tayanç Ayaydın, Vildan Atasever, Hilmicem İntepe, Anıl Tetik, Alpay Kemal Atalan, Eslem Akar’ın başrollerinde yer aldığı dizi, 22. bölümde final yapacak. Yani son 2 bölüm…

Peki yeni bölümde neler yaşanacak? Fragmanı ve özeti haberimizde bulabilirsiniz.

Ailesi ile birlikte yeni bir başlangıç yapan Halit ve sıfırdan zirveye giden yolda ki gençlerin hikayesini ekrana getiren Tek Yürek’in 21. bölümünde yaşanacakların detayı şöyle:

Yiğit Kanada’ya gittikten sonra, koca bir yıl geçmiştir. Uçurum Altılısının ahengi bozulmuş, hayat yükü omuzlarına çökmüştür.

Artık Yaren’le evli olan ve Sait’in yanında çalışan Mazlum daha kavgacı, mutsuz biri olmuştur. Aslı’nın babasının şirketinde çalışan Yusuf kendini ispat etmeye çalışsa da, dinleyen olmaz. Oğuzhan genişleyen ailesi için artık gece gündüz çalışmak zorundadır.

Her geçen gün kendini Melda’ya iyice kaptıran Akif ise ona kalbini açamamanın derdindedir. Halit ve İlknur ise düğün arifesindedir, haberi alan Sait yıkılır, bu nikahı engellemek için son bir hamlesi olacaktır.

Tek Yürek 21. bölüm fragmanı:

Tosbağa ve düğün için İstanbul’a gelen Yiğit, herkese sürpriz yapmış ama arkadaşlarını darmadağın bulmuştur. Kendi de aslında Kanada’da yapayalnızdır. Deniz’le birbirlerini gördükleri anda, aslında hiçbir şeyin değişmediğini anlasalar da, bunu itiraf etmek kolay değildir.

Ekibin düştüğü çıkmazdan kurtulması, Avrupa şampiyonası yoluna uzanan bir maça bağlıdır sadece. Ancak bunu başaracaklarına inançları yoktur. Halit bir kez daha duruma el koyar, takım tek yürek olmak zorundadır. Yiğit ise yine çok önemli bir kararın eşiğinde bulur kendini. Ya kalacak, ya gidecektir.