Ana sayfa Dizi Fragmanları Teşkilat dizisine geri dönen ünlü oyuncu, ipleri eline aldı!

Teşkilat dizisine geri dönen ünlü oyuncu, ipleri eline aldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarının sevilen dizilerinden Teşkilat, Pazar akşamları yayınlanıyor. Geçen hafta Yargı dizisine AB ve ABC1 gruplarında birinciliği kaptıran dizi için yeni bir yarış başladı… Teşkilat artık pazar rekabetinde zirvenin tek sahibi değil…

Çağlar Ertuğrul, Mesut Akusta, Deniz Baysal, Tuncer Salman, Nihat Altınkaya, Ezgi Şenler ve Ezgi Eyüboğlu’nun başrollerinde yer aldığı dizinin ikinci sezonu daha hareketli ve aksiyon dolu sahnelerle geçiyor…

Teşkilat dizisinin 31 Ekim Pazar akşamı da 20. bölümü yayınlanacak ve izleyiciler bol aksiyonlu ve heyecanlı anlara tanıklık edecek. Dizinin ikinci sezonunda ilk 4 bölümünde yer almayan Mesut Akusta’nın sağlık sorunları çözüldü. Sezon başında beyin kanaması geçiren ve ameliyat olan oyuncu, 19. bölümde yeniden hikayeye dönüş yaptı.

Teşkilat dizisine geri dönen ünlü oyuncu, ipleri eline aldı! 7

Mete Başkan karakteri de ekibin başına yeniden geçti ve tüm ipleri eline aldı. Mete Başkan karakterinin de hikayeye dahil olması ile birlikte dizi hayranlarını yine heyecanlı anlar bekliyor.

31 Ekim Pazar akşamı Serdar karakterinin değişimindeki sırrın da yavaş yavaş ortaya çıkacağı sahneler yer alacak. Teşkilat dizisinin 20. bölümünden 2. fragman sevenlerine yine güzel anlar yaşatacağını anlatmaya yetiyor.