Ana sayfa Dizi Haberleri Topuğun kırılsın İpek! İstanbullu Gelin’de ‘gıcık’ elti, öyle bir laf etti ki Süreyya kalakaldı!

Topuğun kırılsın İpek! İstanbullu Gelin’de ‘gıcık’ elti, öyle bir laf etti ki Süreyya kalakaldı!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
Star TV’de yayınlanan İstanbullu Gelin’in 62. bölümünde eltilerin konuşması, izleyiciyi güldüren anlara sahne oldu!

Süreyya’nın bütün iyi niyetli tavırlarına rağmen, yıldızının bir türlü barışmadığı İpek, iş hayatına başlayınca daha da ‘gıcık’ bir hal almaya başladı.

Başarılı iş hayatından sonra Süreyya’yı küçümseyen halleri daha da ortaya çıkan İpek, kahvaltı masasında söyledikleriyle izleyenleri de delirtti.

Süreyya, İpek’e, eskiden de güzel bir kadın olduğunu ancak son dönemlerde daha da güzelleşip parladığını söyleyerek iltifat etti ama İpek, bu fırsatı kaçırmayarak Süreyya’yı ezmek için kullandı.

Topuğun kırılsın İpek! İstanbullu Gelin'de 'gıcık' elti, öyle bir laf etti ki Süreyya kalakaldı! 10

İpek’in “Ben de öyle hissediyorum. Sen de her zaman çok güzel bir kadındın da şimdi Yaz’ı emzirmek, Faruk’un işleri bilmem neleri, baya bir bakımsızlaştın. Ne bu halin senin? Toparlarsın ama sen kendini, Süreyya’sın sen. Geçer bunlar da” sözleri, Süreyya’yı şaşkına uğrattı.

İpek masadan kalkıp gittikten sonra aynadaki görüntüsüne bakan Süreyya, ne düşüneceğini bilemez halleriyle izleyiciyi de güldürdü.

Sosyal medyada da eltilerin bu ilginç konuşması yorumlara neden oldu.

İşte o sahne ve izleyicilerden gelen yorumlardan bazıları:

Topuğun kırılsın İpek! İstanbullu Gelin'de 'gıcık' elti, öyle bir laf etti ki Süreyya kalakaldı! 11 Topuğun kırılsın İpek! İstanbullu Gelin'de 'gıcık' elti, öyle bir laf etti ki Süreyya kalakaldı! 12 Topuğun kırılsın İpek! İstanbullu Gelin'de 'gıcık' elti, öyle bir laf etti ki Süreyya kalakaldı! 13