Ana sayfa Dizi Haberleri TRT1 için iddialı bir dizinin hazırlıkları başladı! Selma dizisi geliyor…

TRT1 için iddialı bir dizinin hazırlıkları başladı! Selma dizisi geliyor…

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 son yıllarda dizi ataklarıyla dikkatleri çekiyor. Dönem dizilerinin yanı sıra farklı hikayelere de yer verilen kanal için hazırlanan diziler arasında bir yenisi daha eklendi. TMC Film imzalı diziyle ilgili detaylar da yavaş yavaş ortaya çıkıyor.

TMC Film’in sahibi Erol Avcı’nın yeni projeleri arasında TRT1 için hazırlanan Selma isimli dizi de bulunuyor. Bir süre önce TMC Film’in, Kadir Doğulu’nun sahibi olduğu Gecenin Ucunda dizisinin de ortak yapımcısı olduğu öğrenilmişti.

Neslihan Atagül’ün Kadir Doğulu ile başrolünde oynayacağı dizinin hazırlıkları sürüyor. Doğulu’nun, Alim Yapım isimli firması ve TMC Film’in ortak yapımı olan Gecenin Ucunda dizisine kardeş bir dizi olan Selma dizisinin de hazırlıklarına başlandığı gelen bilgiler arasında.

Etkileyici bir dram hikayesi olduğu konuşulan Selma dizisi, TRT1’in yeni sezondaki çok konuşulacak yapımlarından birisi olacağı ifade ediliyor. TRT1’deki Kıbrıs Zafere Doğru dizisinin de yapımcılığını üstlenen TMC Film’in Selma dizisi hazırlıklarını Gazeteci Birsen Altuntaş, sosyal medyadan duyurdu.

Verilen bilgilere göre dizinin hikayesini güçlü kalem Selin Tunç yazıyor. Henüz çalışmaları devam eden dizinin oyuncuları netleşmiş değil.

Senarist Selma Tunç’un daha önce Canım Ailem ve Aramızda Kalsın isimli çok sevilen iki dizinin de senaristi olduğunu hatırlatalım. Yine ekranın unutulmayan dizilerinden olan Yabancı Damat’ın da senaryosuna katkı sağlamıştı. Ayrıca 2018 yılında yayınlanan Nefes Nefese dizisinin de senaryosunu yazıyordu Selma Tunç.