Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Tuvana Türkay’ın küvette çıplak görüntüleri olay oldu!

Tuvana Türkay’ın küvette çıplak görüntüleri olay oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisinin Leyla’sı olarak ekranda yer alan Tuvana Türkay, marifetlerine bir yenisini daha ekledi. Sesiyle de etkileyici olabileceğini gösteren Türkay, Yalan De isimli single çalışması ile hayranlarından büyük beğeni topladı.

27 Aralık Cuma günü klibi yayınlanan Yalan De isimli şarkıya sosyal medyada övgü vardı. Şarkının klibinde ise Tuvana Türkay’ın banyo sahneleri adeta olay oldu.

Tuvana Türkay'ın küvette çıplak görüntüleri olay oldu! 9

Daha önce sosyal medya hesabından da banyo yaptığı anlardan fotoğraf paylaşan ve herkesin dikkatini çeken Tuvana Türkay’ın bu paylaşımının sırrı da Yalan De klibi ile ortaya çıkmış oldu. Oyuncu, aslında klibinin mesajını vermiş ama kimse fark edememiş.

Tuvana Türkay'ın küvette çıplak görüntüleri olay oldu! 10

Sosyal medyada ünlü oyuncunun çıplak küvetteki banyo görüntüleri de olay oldu. Sadece sesi ile değil güzelliği ile de takipçilerini mest eden Tuvana Türkay, hayranlarından da geçer not aldı.

Tuvana Türkay'ın küvette çıplak görüntüleri olay oldu! 11

“Kim ne derse desin, klip ayrı, şarkı ayrı güzel. Sesine zaten bir şey demiyorum. Başarılı olmuş” yorumunu yapan bir hayranı, Türkay’ın takipçilerinin de duygularına tercüman oldu.