Ana sayfa Dizi Haberleri Üç Kuruş dizisinde Ekin Koç’tan Uraz Kaygılaroğlu itirafı!

Üç Kuruş dizisinde Ekin Koç’tan Uraz Kaygılaroğlu itirafı!

tarafından ker_def

Show TV’de yayınlanan Üç Kuruş isimli dizi pazartesi akşamları izleyicilerle buluşmaya devam ediyior. Dizinin başrolünde Uraz Kaygılaroğlu ile Ekin Koç bulunuyor.

İki ünlü oyuncu, bir roman hikayesinde birbirleri ile zıt karakterlere hayat veriyor. Komiser Efe ile mafya lideri Kartal’ın yaşadıklarının anlatıldığı dizi bir Roman mahallesinde çekiliyor.

Brand Week Istanbul etkinliğine katılan rol arkadaşı Uraz Kaygılaroğlu ile birlikte katılan Ekin Koç, setten önemli bir detay verdi. Roman kültürü ile iç içe bir dizide yer aldığını hatırlatan oyuncu, yeni imajıyla dikkat çeken Uraz Kaygılaroğlu’nun mahallede çok ilgi gördüğünü söyledi.

Ekin Koç, “Her gün Roman mahallesinde çekim yapıyoruz. Hepimizi içlerine aldılar. Artık onlardan biri gibiyiz. Özellikle Uraz’a bayılıyorlar” ifadesini kullanarak önemli bir itiraf yaptı.

Üç Kuruş dizisinde Ekin Koç'tan Uraz Kaygılaroğlu itirafı! 7

Dizi için imajını yenileyen Uraz Kaygılaroğlu sarı saçları ile büyük dikkat çekti. Sosyal medyada da hayranlarının beğenisini kazanan oyuncuya birçok iltifat yapılıyor. Üç Kuruş dizisi reytingleri iyi olsa da Çukur kadar etkili bir noktaya çıkamayarak da dikkat çekmeye devam ediyor.