Ana sayfa Dizi Haberleri Ufak Tefek Cinayetler dizisi Aslıhan Gürbüz’ün hayatını değiştirdi!

Ufak Tefek Cinayetler dizisi Aslıhan Gürbüz’ün hayatını değiştirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Bir döneme damga vuran yapımlardan birisi de Ufak Tefek Cinayetler dizisi oldu. Bu yapımda Merve karakterini canlandıran oyuncu, dizinin çekimleri devam ederken yaşadığı sağlık sorunları ile büyük zorluk yaşadı.

Bir dönem dizinin çekimlerine katılamayan Aslıhan Gürbüz, Merve karakteri ile akıllara takılı kaldı. Ancak bu dizi oyuncunun hayatının değiştirmesi için de önemli sebeplerden birisi oldu. Sağlık durumu bozulduğu için uzun süren dizi setlerinde yer almak artık Aslıhan Gürbüz için çok zor bir durum…

Oyuncu, 2017-2018 yıllarında yer aldığı dizinin ardından hayatını değiştirme kararı verdi. Dört farklı ameliyat geçiren oyuncu, yaşadığı zorluklardan sonra kendisini doğanın kollarına bıraktı.

Ufak Tefek Cinayetler dizisi Aslıhan Gürbüz'ün hayatını değiştirdi! 9

Hayranları Aslıhan Gürbüz’ün nerede yaşadığını soruyor… Ancak ünlü oyuncu bir lokasyon vermek istemiyor. Kendi başına kalmak, rahatsız edilmek istemeyen oyuncu, evden çıkınca alışveriş merkezine gitmek istemiyor.Artık bir patikada yürümek, yeşillikler içinde yaşamak, kuşların cıvıltısını dinlemek istiyor.

Ufak Tefek Cinayetler dizisi Aslıhan Gürbüz'ün hayatını değiştirdi! 10

Aslıhan Gürbüz, nerede yaşıyorsun? sorusunu şöyle yanıtlıyor:

“Bir suyun kenarında, bir ağacın altında, bir ormanın içinde ya da ıssız olmaya yakın bir adada :)Bu memleketin bir köşesinde, bir çoğunun önünden geçtiği, bir çoğunun göremediği çokçalarının kıymetini bilmediği bir enlem ve boylamda yaşıyorum.”

Ufak Tefek Cinayetler dizisi Aslıhan Gürbüz'ün hayatını değiştirdi! 11

Doğayı çok sevdiğini belirten oyuncu, artık dizilere de kapısını kapatmış durumda.