Ana sayfa Dizi Haberleri Ufak Tefek Cinayetler’de bu hafta da beklenen olmazsa fena çuvallayacak!

Ufak Tefek Cinayetler’de bu hafta da beklenen olmazsa fena çuvallayacak!

tarafından zk zk

Ufak Tefek Cinayetler'de bu hafta da beklenen olmazsa fena çuvallayacak! 7

Sosyal medyada çok fazla eleştiri almaya başladı!

Diziyi izleyenlerin Merve’nin sürekli kazanması, Oya’nın Merve’ye karşı hiç bir şey yapamaması, konuların hep benzer hikayelerle bezeli olmasından artık çok sıkılmaya başlamış.

 

Sosyal medyada diziyle ilgili çok fazla eleştiri yapılmaya başlandı. Son gelen tanıtım filmiyle ilgili de tahminler adeta havada uçuşuyor.

Dizinin beklentileri karşılayamaması ile ilgili eleştiriler, bu hafta ekrana gelecek yeni bölümle değişebilir. Zira artık ortaya bir cinayetin ayrıntıları çıkmaya başlayacak.

Tanıtımdan sonra sosyal medyada herkes bu olayı konuşur oldu. Ölen kişinin Oya olup olmadığı ile ilgili pek çok tahmin yürütülüyor. Soğutucu gibi bir yere kapatılan Oya’nın düşerken elindeki kolye de dikkat çeken bir detay oldu.

Düğünde yaşanılan cinayetle ilgili olarak oklar Oya’nın arkadaşı İnci’yi de gösteriyor aslında. Bu konuda da yorumlar yapan izleyenler, ilk cinayet ile ilgili şimdiden büyük bir merak içine girmiş gibi görünüyor.

Bakalım yeni bölümde dizi bu beklentileri karşılayabilecek mi? Zira bu hafta da uzun süredir sabreden izleyiciyi sürükleyecek daha farklı bir olay çıkmazsa, sosyal medyadaki eleştirilerin dozu da daha fazla artacak gibi duruyor!

Reytingleri giderek düşen dizinin bu hafta durumu toparlayıp toparlayamayacağını hep birlikte izleyip göreceğiz…

İşte 20. bölüm tanıtımı: 


(Haberin devamı için sonraki sayfa linkine tıklayınız…)