Ana sayfa Foto Galeri Ufak Tefek Cinayetler’de kim öldü? Çığlık atan kadın kim? İlk cinayetin kurbanı Oya mı?

Ufak Tefek Cinayetler’de kim öldü? Çığlık atan kadın kim? İlk cinayetin kurbanı Oya mı?

tarafından zk zk

Ufak Tefek Cinayetler'de kim öldü? Çığlık atan kadın kim? İlk cinayetin kurbanı Oya mı? 7

4 kadın olayın tanıkları olarak görüldüğü ve şok içinde oldukları için ifadelerinin alınmayacağı dizide ifade edilmişti. Dolayısıyla katilin 4 kadından biri olamayacağı da yorumlar arasında yer alıyor.

Pek çok kişinin Merve’yi katil olabilecek gibi görmesine bir izleyici, kontrolü seven, öfkesini kontrol edebilen bir kadın olan Merve’nin kendi evinde, kendi partisinde bu tür bir iş yapmayacak kadar akıllı olduğunu savunuyor. Sarmaşık’taki şaşalı hayatına Merve’nin gölge düşürmeyeceği kanısında. Hatta Merve’ye düşman olan birinin onu zan altında bırakmak için yaptığı bile konuşulmakta.

Dizinin tanıtım fotolarında kırmızı bir ayakkabının görünmesi de izleyenler tarafından yorumlanıyor. O ayakkabının maktüle mi ait olduğu yoksa tesadüfen mi orada olduğu konuşuluyor. Maktulün Oya’nın arkadaşı İnci olması ile ilgili de yorumlar geliyor.

Sonuç olarak izleyici pek çok tahmin yürütmeye devam ediyor. Belki de çözen çoktan çözdü bu cinayeti ama hangisi gerçek izleyip göreceğiz!

Ufak Tefek Cinayetler 19. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Ufak Tefek Cinayetler’in yeni bölümünde neler olacak? Ufak Tefek Cinayetler 6 Mart 2018 Salı akşamı Star’da…

Dört birbirinden farklı kadın, dört ayrı güç izleyeceğimiz hikaye; Dr. Oya’nın Sarmaşık’a dönüşü ile başlıyor. Liseden beri arkadaş olan Merve, Oya, Arzu ve Pelin yeniden birleşiyorlar. Ama ne birleşmek. Aralarında cinayete varan bir hesaplaşma başlıyor.

Geçmiş bu güne yansıdıkça, toprağın altından eski kinler, hırslar çıkıyor ve sonuç felaket oluyor. Cinayet büro başkomiseri Kemal ve komiser yardımcısı Derya, Sarmaşık vakasını çözmek için tanıklarla görüşüp, olayı anlamaya çalışıyorlar. Bakalım kadınların bu çetrefil dünyasını aydınlatabilecekler mi?

İşte 19. bölüm tanıtımı: