Ana sayfa Foto Galeri Ufak Tefek Cinayetler’de kim öldü? Çığlık atan kadın kim? İlk cinayetin kurbanı Oya mı?

Ufak Tefek Cinayetler’de kim öldü? Çığlık atan kadın kim? İlk cinayetin kurbanı Oya mı?

tarafından zk zk

Ufak Tefek Cinayetler'de kim öldü? Çığlık atan kadın kim? İlk cinayetin kurbanı Oya mı? 7

Dikkatli izleyenlerin gözünden kaçmayan öyle ayrıntılar var ki yorumlara da yansımış. Ancak gerçeğin ne olduğunu tabii ki yeni bölümlerde göreceğiz. Oya’nın öldüğüne dair pek çok yoruma bir izleyici “Oya ölürse dizi biter” yorumunu yaparken, bir izleyici de farklı bir bakış açısıyla Oya’nın Serhan’dan hamile olduğunu ve bebeği yaşadığı travmatik durumlardan dolayı düşürdüğü tahminini yapıyor. “Oya hamile kaldı ama soğukta kaldığı ve öyle yere düşmesiyle falan bebeği düşecek. İlk cinayet dedikleri bu olacak. Oya da bunlardan intikam alacak” şeklinde yorumluyor.

Bir başka izleyici ise dikkatten kaçan bir nokta olduğunu, katilin ojelerinin kırmızı olması ve tırnaklarının kesim şeklinden bu kişinin Merve olacağı üzerine bir tahmin yürüterek “Merve, her şeyini kaybettiğini görünce Oya’yı öldürmek istemiş olabilir” ifadesini kullanıyor.

Ölen kişi erkek mi kadın mı?

Merve’nin Edip’i öldürdüğü de bir başka tahmin. Bu konuda da epey tahmin yürütülmekte sosyal medyada. Aslında Merve’nin Oya’ya tuzak kurmak isterken Edip’i harcadığı şeklinde de yorumlar yapılmakta.

İzleyicinin farklı yorumlarından kafasının hayli karışık olduğu da görülüyor. Ancak araştırmaya devam ediyorlar. Bir başka izleyici ise partide camdan düşen kişiyle ilgili sahneyi defalarca izleyip durdurduğunu anlatarak ölen kişinin bir kadın olduğu tahmininde bulunuyor ve “Dört karakterin olayla ilgili ifade vermeyecekleri sürekli belirtiliyor” diyerek katilin Merve-Oya-Pelin veya Arzu olmadığı kanaatinde.

Ölen kişinin Serhan, öldürenin de Edip olduğu da bir başka tahmin. Edip’in uzun süredir Oya’ya aşık olması ve Oya’nın da Serhan’dan başkasını gözünün görmemesi sebep olarak yorumlanıyor. Hatta Edip’in Merve’ye aşık olup, Serhan’ı ortadan kaldırdığı da yapılan yorumlar içinde yer alıyor.

Bu arada kafalara takılan bir soru da ölen kişinin soğuk hava deposu gibi bir yere kilitlenmiş olmasıyla ilgili.
Daha önce hiç görmediğimiz biri olabileceği de tahminler arasında.

Yoksa Oya’nın arkadaşı mı öldü?

(Haberin devamını okumak için sonraki sayfayı tıklayınız…)