Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Uraz Kaygılaroğlu, ‘En beğenilen çift’ ödülünü kayınpederiyle almaya gidince kahkaha koptu!

Uraz Kaygılaroğlu, ‘En beğenilen çift’ ödülünü kayınpederiyle almaya gidince kahkaha koptu!

tarafından ker_def

Pis Yedili isimli diziyle ünlü olan, aynı zamanda Baba Candır dizisindeki karakteriyle çok beğenilen Uraz Kaygılaroğlu, son olarak Ege’nin Hamsisi dizisiyle ekrana gelmişti.

TRT1 ekranlarında yayınlanan ve sezon ortasında sona eren dizinin ardından şu sıralar ekranda olmayan Uraz Kaygılaroğlu ile eşi Melis Kaygılaroğlu’na sürpriz bir ödül geldi.

Televizyongazetesi/Detay – Yüzümle Mutluyum Derneği tarafından ‘Yılın En beğenilen çift’ ödülüne layık görülen Kaygılaroğlu çifti, ne yazık ki tam kadro salonda bulunamadı.

Uraz Kaygılaroğlu, sahneye ödülü almak için geldi ama yanında eşi değil bir başka kişi vardı!

Ödülünü aldıktan sonra yanındaki beyefendinin kim olduğunu esprili sözlerle anlatan Kaygılaroğlu, tüm salonu gülmekten kırıp geçirdi!

Ünlü Oyuncu sahneye çıkarken yanında tanınmayan bir kişinin olmasına herkes şaşkınlıkla bakarken sunucudan “Garip bir çift olarak sahnede! Yılın çifti ödülünü almak için gerekli miydi bilmiyorum” esprisi geldi.

Uraz Kaygılaroğlu, hemen mikrofona gidip şu açıklamayı yaptı ve herkesi kahkahaya boğdu:

“Eşim Melis’in bugün oyunu vardı o yüzden bugün aramızda değil, ben de üreticisi olan babasıyla geldim. Farklılıkları kucaklıyoruz!”

İşte Uraz Kaygılaroğlu’nun çok güldüren ödül törenindeki o anları:

@ikuedu ‘nin ev sahipliğinde @yuzumlemutluyum Derneğinin ve Kariyer Klübünün birlikte organize ettiği Kariyer Onursal Ödülleri’nde eşim @meliskyg ile beni yılın en beğenilen çifti ödülüne layık görmüşler. çok onur duyduk lakin ödülden ziyade @yuzumlemutluyum derneğini öğrenmiş, tanımış olmak çok kıymetliydi. lütfen sizler de bir beş dakikanızı ayırarak sayfalarını ziyaret ediniz. #farklılıklarıkucaklıyoruz

 

Uraz Kaygılaroğlu, 'En beğenilen çift' ödülünü kayınpederiyle almaya gidince kahkaha koptu! 7