Ana sayfa Dizi Haberleri Vatanım Sensin sezon bitmeden final yapıyor!

Vatanım Sensin sezon bitmeden final yapıyor!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Vatanım Sensin’den beklenen haber geldi!

Bu sezon sonunda ekrana veda edeceği daha önce gündeme gelen Vatanım Sensin’in sezon sonunu beklemeden final yapacağı ortaya çıktı.

Bu hafta 53. bölümü ekrana gelecek olan dizinin final yapacağı haberini Vatan Gazetesi’nden Oya Doğan verdi. Halit Ergenç ve Bergüzar Korel’in başrollerinde oynadıkları dizinin 54. bölümde final yapması bekleniyor.

Oya Doğan, Perşembe akşamları yayınlanan Bizim Hikaye, Mehmetçik: Kut’ül Amare, Avlu, Servet, Kanatsız Kuşlar, Vatanım Sensin’in ekrana geldi sezonda Eylül’de Bizim Hikaye, Mehmetçik, Avlu’nun devam edeceğini söyleyerek “Ancak Vatanım Sensin haftaya bitiyor” açıklamasıyla final tarihini de vermiş oldu.

Vatanım Sensin sezon bitmeden final yapıyor! 7

Geçtiğimiz hafta 53. bölümüyle ekrana gelmesi beklenen dizi, Fenerbahçe-Beşiktaş maçı nedeniyle yayınlanmamıştı. Bu hafta yeni bölümü ekrana gelecek olan dizinin bir sonraki hafta biteceği de ortaya çıkmış oldu.

İşte Vatanım Sensin 53. bölüm özeti:

Cevdet, İsmet Paşa’nın planını uygulamak için harekete geçiyor!
İsmet Paşa, vatan için kendini feda edecek gönüllü askerlere çok özel bir görev vermiştir. Bu görevin amacına ulaşabilmesi için ise Cevdet’in hoşnut olmayacağı eylemler gerçekleştirmesi gerekir.

VATANIM SENSİN TÜM BÖLÜMLER, SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN

Savaşın son kritik dönemine girilmek üzeredir. Hastanenin boşlatılmasıyla birlikte planın son aşamalarının hızlı şekilde gerçekleşmesi gerekmektedir.

Vatanım Sensin, heyecan dolu bölümüyle 26 Nisan Perşembe akşamı saat 20.00’de Kanal D’de!

53. bölüm tanıtımı: