Ana sayfa Dizi Haberleri Vatanım Sensin’de bir taşla iki kuş vurdular! Bir oyuncu diziden ayrıldı!

Vatanım Sensin’de bir taşla iki kuş vurdular! Bir oyuncu diziden ayrıldı!

tarafından zk zk

Vatanım Sensin'de bir taşla iki kuş vurdular! Bir oyuncu diziden ayrıldı! 7

Onu bu olay nedeniyle ve ihanetle suçlayarak vurur. Daha sonra kendisini ihbar eder ve daha önceden Yakup ile tasarladıkları şekilde asıl hainin Charles olduğunu söyleyerek kurdukları tezgaha Flippos’un inanmasını sağlar. En büyük kanıt da hapisteyken Charles’tan cepheye giden topların tuzaklanmasını istemesi olur.

Charles, hiç bir şeyden şüphelenmeyerek topların savaş alanında imha olmasını sağlayacak düzeneği hazırlar.

İdam edilmeden önce sürekli Flippos’a o topları kullanmamaları gerektiğini söyleyen Cevdet’in sözleri, cepheden gelen imha haberiyle doğrulanmış olur. Flippos, Cevdet’in doğru söylediğine inanır.

Böylece Cevdet hem toplardan hem Charles’tan kurtulurken aynı zamanda da ölümden de kurtulur ve Yunanlıların güvenini yeniden kazanır.

OKAN YALABIK DİZİDEN AYRILDI

Dün akşam yayınlanan bu bölümde Charles’ın ölmesiyle Okan Yalabık da diziye veda etmiş oldu. Yalabık, geçtiğimiz sezon İngiliz casusuyken, yeni sezonda Türk tarafına geçmişti. Dizinin yeni sezonu başladığında izleyici için de sürpriz oldu bu durum. Aşık olduğu Lucy’nin Yunanlılar tarafından öldürülmesinden sonra onlara cephe almış ve Türk tarafı için çalışmaya başlamıştı. Bu duruma hikaye anlaşılan izleyiciyi pek inandıramadığı gibi Cevdet’i de inandıramamış olacak ki dün akşam Hamilton’un tamamen temiz olmadığı da ortaya çıkarıldı. Böylece Cevdet, şaibeli bir kişiden daha kurtulmuş oldu.