Ana sayfa Dizi Haberleri Arka Sokaklar 476. bölüm izle! Umut bebek Selin’i kahretti! Umut bebek kurtuldu mu?

Arka Sokaklar 476. bölüm izle! Umut bebek Selin’i kahretti! Umut bebek kurtuldu mu?

tarafından ker_def

Arka Sokaklar 476. Bölümde ekip, örgütün elindeki Umut’u kurtarmak için operasyon düzenliyor!

Selin’in yeğeni Umut terör örgütünün elindedir. Ekibimiz hem Umut’u kurtarmak, hem de eylem hazırlığındaki örgütü çökertmek için hareteke geçer. Bunun için de yılana sarılır. O yılan ise, örgütün hapisanedeki İstanbul sorumlusu olan Ferman’dır! Ferman, örgütün yerini söylemek için bir anlaşma sunar. Ekip ve savcılık mecburen kabul eder. İstei Edirne’deki hapishaneye sevk edilmesidir.

Ekip, Ferman’ın verdiği adrese gittikleri sırada, Ferman’ın da nakli yapılmaktadır. Ekip, boş bina ve bombalı düzenek ile karşılaşırken Ferman, örgüt elemanları tarafından kaçırılır. Ekibin eli bomboş kalır. Fakat bir fırsat yakalarlar. Mesut, bir plan yapar ve uygulamaya geçirir. Ali ve Hakan bu plan doğrultusunda Ferman’ın annesinin evine gider. Mesut, Ferman’ı arar ve annesinin durumunu anlatır. Ferman, mecburen bebeği vermeyi kabul eder; fakat, ekip ile örgüt arasında çatışma çıkar.

Arka Sokaklar 476. Bölüm Özeti

Selin, Umut bebek kaçırıldığı için çok sinirlidir!

Teröristleri bulmak için eskiden örgüt liderliği yapmış Ferman’ın ifadesi alınacaktır. Ferman, Edirne’ye tayin edilme talebinde bulunur. Eğer kabul edilirse konuşacağını söyler. Nalbur Osman, Ferman’ın yerine liderlik yapmaktadır. Ferman, Edirne’ye tayin edilirken yolda Osmanlar tarafından kaçırıp kurtarılır.

Tekin Şenay’ın evinde kalmaya başlar. Şenay evde parti verir. Evde 18 yaşlarında bir kız vardır, Meltem. Partiden sonra Tekin kızı evine bırakır. Fakat, Meltem’in başına gelen olay sonrasında Tekin’in başı belaya girer.

Savcı Arzu, uyuşturucu kartelini yakalamak için operasyon hazırlığı yapmaktadır. İçlerine narkotik polislerinden, Erkan Komiser yerleştirilmiştir. Savcı Arzu, Rıza baba ve ekibimizi de dahil eder.

Arka Sokaklar heyecan dolu yeni bölümüyle cuma akşamı saat 20.00’de Kanal D’de!

KÜNYE

Yapımcı : Erler Film / Türker İnanoğlu

Yönetmen : Orhan Oğuz

Genel Koordinatör : Yılmaz Ekmekçi

Senaryo Danışmanı : Ahmet Yurdakul

Senaryo : Ozan Yurdakul, Sinan Yurdakul

Müzik : Murat Evgin

Oyuncular : Zafer Ergin (Rıza Baba), Şevket Çoruh (Mesut), Özgür Ozan (Hüsnü), Oya Okar (Selin), Alp Korkmaz (Ali), Ozan Çobanoğlu (Hakan), Özlem Çınar (Aylin), Nazlı Tosunoğlu (Nazike), İpek Yaylacıoğlu Usta (Pınar), Hülya Kalebayır Çelik (Ayla), Merve Oflaz (Bahar), Can Başak (Arif Müdür), Boğaç Aksoy (Volkan), Başak Atıcı (Hande), Kerimhan Duman (Tunç), Manolya Aşık (Şule), Yüsra Geyik (Zeliha), Onur Bay (Tekin), Furkan Göksel (Metin), Tunç Oğuz (Arda), Beste Seyhan Şamcı (Eda), Melisa Şalgam (Asiye), Efe Günay (Haydarberk), Kaan Uslu (Efe), Ada Baykan (Zeyno Bebek)