Ana sayfa Dizi Haberleri Kalp Atışı dizisinin Eylül’ü Öykü Karayel, Can Bonomo ile evlendi! Karayel’in halleri görülmeye değerdi

Kalp Atışı dizisinin Eylül’ü Öykü Karayel, Can Bonomo ile evlendi! Karayel’in halleri görülmeye değerdi

tarafından ker_def

20 Ağustos 1990 İstanbul doğumlu olan Öykü Karayel, 2011 yılında Kuzey Güney dizisinde canlandırdığı Cemre Çayak karakteriyle bir anda ünlenmişti.

Kariyerinde bugüne kadar 10 projede yer alan Karayel, son olarak ekranda Kalp Atışı dizisinde Eylül Erdem karakterine hayat vermişti.

Genç şarkıcı Can Bonomo ile aşklarını evlilik ile taçlandıran çiftin düğününde Öykü Karayel’in halleri görülmeye değerdi.

Kalp Atışı dizisinin Eylül'ü Öykü Karayel, Can Bonomo ile evlendi! Karayel'in halleri görülmeye değerdi 8

Şarkıcı Can Bonomo, uzun süredir aşk yaşadığı oyuncu sevgilisi Öykü Karayel ile dünyaevine girdi.

Can Bonomo ve Öykü Karayel, geçtiğimiz kış aile arasında yapılan törenle nişanlanmıştı. İşte Can Bonomo ve Öykü Karayel’in düğününden görüntüler…

Düğün davetiyelerini sosyal medya aracılığıyla gönderen ünlü çift misafirlere “Düğün gecesi çektiğiniz fotoğrafları lütfen sosyal medyada kullanmayın” ricasında bulunmuştu. Ancak çiftin düğün görüntüleri sosyal medyaya sızdı.

DÜĞÜN TARİHLERİ ERTELENMİŞTİ

Kalp Atışı dizisinin Eylül'ü Öykü Karayel, Can Bonomo ile evlendi! Karayel'in halleri görülmeye değerdi 9

KALP ATIŞI DİZİSİ BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Daha önce 23 Haziran’da düğün yapma kararı alan Can Bonomo -Öykü Karayel çifti, seçimlerden dolayı davetlileri düşünerek düğünü bugüne ertelemişti.