Ana sayfa Dizi İzle Aşk Bir Rüya 15 Nisan Çarşamba 56. bölümde Thapki büyük bir sorun yaşar!

Aşk Bir Rüya 15 Nisan Çarşamba 56. bölümde Thapki büyük bir sorun yaşar!

tarafından ker_def

Kanal 7 ekranlarının günlük dizilerinden Aşk Bir Rüya, 15 Nisan Çarşamba akşamı saat 21.30’da izleyicilerle 56.bölümüyle buluşacak. Haberimizde dizinin bu bölümünden önemli detayları bulabilirsiniz. Thapki büyük bir sorunla karşı karşıya gelecek.

Aşk Bir Rüya’da bu akşam Vasu Thapki’yi evden kovmak için ona büyük bir tuzak kurar. Thapki böyle bir iftirayı kaldıramaz ve herkese Vasu’nun yaptıklarını anlatır. Thapki nasıl bir tepki görecek?

Bihan’ın çabaları sonuç verir ve Thapki hayata döner. Bihan Şada’yı Thapki’yle tehdit etmek ister fakat Thapki Vasu’yu tehlikeye atmamak için her şeyi gizler. Vasu onun bu tavrı karşısında çok şaşırır ve artık onun yanında olmaya karar verir fakat Şada’nın tuzağı sayesinde bu düşünceden vazgeçer.

Vasu Thapki’yi Dhruv’dan uzaklaştırmak için altın tacı çaldığını söyleyerek ona büyük bir iftira atar. Bu iftirayı öğrenen Thapki herkesin içinde tacı çalanın Vasu olduğunu söyler. Thapki Vasu’nun yaptıklarını ortaya çıkarabilecek mi?

Aşkın her sorunu çözeceğine inanan Thapki’nin kalpleri ısıtan öyküsü ‘Aşk Bir Rüya’ hafta içi 21:30, hafta sonu 21:00’de Kanal 7 ekranlarında…

Yönetmen: Ranjan Kumar Singh, Mayank Gupta Vaibhav ve Vansraj Singh

Oyuncular: Jigyasa Singh, Manish Goplani, Ankit Bathla, Sheena Bajaj, Monica Khann,a Jaya Battacharya, Jairoop Jeevan, Sabina Jat

Tür: Dram , Romantik

Yapımı: 2015 – Hindistan