Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Vildan Atasever yeni yaş gününü kutladı! Peki kaç yaşında?

Vildan Atasever yeni yaş gününü kutladı! Peki kaç yaşında?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Vildan Atasever 26 Temmuz 1981 doğumludur. 39. yaş gününü kutlayan ünlü oyuncu, instagram hesabından yaptığı paylaşım ile takipçilerinin dikkatini çekti.

Vildan Atasever, doğum günü pastası ile poz verdi ve mutluluğunu da kelimelere döktü. Bir dilekte de bulunan oyuncu, “Gönül yolumuz daim olsun dileğim budur” ifadesini kullandı.

Ünlü oyuncu doğum günü mesajında şunları yazdı: “Huzurun sevgi ile mümkün olduğuna , Sevginin mesafesi olmadığına , Sözün samimiyetine , samimiyetin insanın ruhuna tebessüm bıraktığına şahit oldum bir kez daha . Her iyi ki de iyi kilerim oldunuz . Gül bahçeleri yaptınız gönlümde . Neşet babanın dediği gibi kalpten kalbe bir yol vardır görülmez gönülden gönüle gider . Gönül yolumuz daim olsun dileğim budur. Sevgiyle 26.07.2020”

Vildan Atasever yeni yaş gününü kutladı! Peki kaç yaşında? 7

2019 yılında TRT1 ekranında yayınlanan Tek Yürek dizisinde rol alan oyuncu, son 1 sezondur ekranda görünmüyor. Bu süreçte sinema projelerine odaklanan oyuncu, 2019 yılında Dilsiz, Bir Dilek Tut ile 2020’de ise Malazgirt 1071 isimli filmlerde rol aldı.

Vildan Atasever’in yeni sezonda ne yapacağı ise henüz net değil… Ekrana dönüp dönmeyeceği konusunda hayranlarının meraklı bir bekleyişi bulunuyor.