Ana sayfa Dizi Haberleri Yalı Çapkını dizisinde Zerrin’e tepkiler arttıkça, Toprak Sağlam’ın da keyfi artıyor!

Yalı Çapkını dizisinde Zerrin’e tepkiler arttıkça, Toprak Sağlam’ın da keyfi artıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yalı Çapkını dizisinde Zerrin karakterini canlandıran Toprak Sağlam, işini severek yapıyor. Ekran başındaki milyonlarca izleyici Zerrin karakterinin yaptıklarına kızıyor ve bu durum sosyal medyada da zaman zaman Toprak Sağlam’a tepki olarak da dönüyor.

Buçe Buse Kahraman’ın canlandırdığı Pelin karakterini sinir olan izleyiciler, şimdi de Pelin’in annesi olarak Zerrin’in yaptıklarını büyük tepkiyle seyrediyor. Dizinin senaristlerinden her iki karakterin de hikayeden çıkartılması gerektiği yönünde sosyal medyada güçlü bir talep de var. Tabii ki senaristler çatışma ortamını çok iyi dizayn edebildikleri bu iki karakterden öyle kolay vazgeçmez.

Toprak Sağlam da işini severek yapıyor ve sosyal medyada neler yaşandığını da sürekli takip ediyor. Ünlü oyuncu, “İşimi çok severek yapan birisiyimdir. Gelen olumlu, olumsuz tepkiler beni çok heyecanlandırıyor ve çok da mutlu ediyor. Genel olarak performansımla ilgili güzel yorumlar da var. Ama Zerrin’e düşman olan ve bıçaklamak isteyen bir kesim de var” açıklamasını yaptı.

Sosyal medya ortamında yaşanan bu durumu gülümseyerek anlatan Toprak Sağlam, rolü ile ilgili konuşurken de Zerrin karakterinin neden izleyicilerin çok tepkisini çeken hareketleri yaptığını anlatmaya çalıştı.

Ünlü oyuncu, “Başından beri Zerrin, kızına verilen sözlerin tutulmasını, onun bu kadar yıpratılmasının imkansız olduğunu düşündüğü için Londra’da Türkiye’ye gelmiş. O yüzden şimdi verdiğimiz sözleri tutacaksınız, ben de bu düzeni değiştireceğim, diye geldi” açıklamasını yaptı.

Yalı Çapkını dizisinde Zerrin'e tepkiler arttıkça, Toprak Sağlam'ın da keyfi artıyor! 7

Zerrin karakterini çok keyif alarak canlandırdığını ve bu tür çatışmalı rolleri de sevdiğini dile getiren Toprak Sağlam, Yalı Çapkını dizisinin içinde olmanın kendisini çok heyecanlandırdığını anlattı.

Hikayede daha çok şey olacağını anlatan ünlü oyuncu, bazı fan kitlelerinin hedefi haline geldiğinden de bahsetti.

Diziyi Seyran ve Ferit karakterleri için seyredenlerin Zerrin’i hiç sevmediklerini dile getiren oyuncu, “Zerrin’i ve Pelin’i hiç sevmiyorlar. Okuyoruz, teşekkür ediyorum. Bunlar beni yıpratan, üzen, kafamı taktığım şeyler olmadı. Sektörde 24. senem, bunlar her zaman benim oyunculuğumu ne kadar iyi yaptığımı ispat eden, kanıtlayan şeyler oluyor” açıklamasında bulundu.

Olumsuz yorumlardan motive olan ve izleyicilerin hikayeyi böyle içten yaşayanların varlığının da öneminden bahseden Toprak Sağlam, keyfinin yerinde olduğunu ve bu tür tepkilerin bile kendisine güzel geldiğini sözlerine ekledi.