Ana sayfa Sosyal Medya Yasak Elma bir yana, o bir yana! Eda Ece’nin paylaşımına binlerce beğeni

Yasak Elma bir yana, o bir yana! Eda Ece’nin paylaşımına binlerce beğeni

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’de yayınlanan Yasak Elma dizisi, yeni sezona da hayli eğlenceli sahnelerle başladı. Bu hafta sezonun ikinci bölümüyle ekranda olan dizideki kostümlü balo, hem güldürdü hem de renkli görüntülerle ekranda adeta moda şov izletti. Oyuncuların kılıktan kılığa girdikleri dizi, karakol sahnesiyle de komedi dizilerine döndü…

Dizide Yıldız karakterinin geçtiğimiz sezon Eda Ece’nin de doğaçlama oyunculuğuyla bambaşka bir kişiliğe dönüşmesini hep birlikte izledik. Ece’nin başarılı performansının ardından senaryo da bu yönde şekillendi. Yaz boyunca diziyle ilgili pek çok paylaşım yapan Eda Ece, kimseye Yasak Elma’yı da unutturmadı.

Oynadığı diziye sosyal medyadan büyük destek veren oyuncu, aynı zamanda yaz aylarında bir isim vardı ki onu çok özlediğini her fırsatta dile getirdi. Kim miydi bu isim? Dizide oğlu Halit Can’ı oynayan minik oyuncu Kuzey Gezer. Aslından onun 1 yıllık hikayesi Yasak Elma setinde başladı denilebilir.

Zira Kuzey, henüz 40 günlükken sete geldi ve Talat Bulut’un oynadığı Halit ile Eda Ece’nin oynadığı Yıldız karakterinin oğlu Halit Can olarak hayatımıza girdi. Eda Ece, daha minicikken kucaklamaya başladığı ve birlikte oynadığı Kuzey’i o kadar çok seviyor ki her fırsatta dile getiriyor.

Hayatının büyük bir kısmı Eda Ece’nin kucağında geçen Kuzey’in ona çok alıştığı da oyuncunun yaptığı video ve fotoğraf çekimlerinden, dizideki sahnelerinden de anlaşılıyor. Eda Ece, adeta ikinci annesi gibi sahiplenmiş Kuzey’i.

Her fırsatta sette onunla çekilen fotoğraflarını da sosyal medya hesabından paylaşmakta. Son yaptığı paylaşım ise adeta beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. Sevgi dolu sözler ve kalp emojileriyle desteklenen paylaşıma Eda Ece’nin “Yıldızın oğlu benim oğlumdur” yorumu da gülümsetti.

Fotoğraflara bakınca, Eda Ece için dizi bir yana, Kuzey bir yana durumu yaşanıyor… Fotoğrafın 500 bine yakın beğeni aldığını ve aralarında Ezgi Mola ve Hazal Kaya’nın da olduğu oyuncuların da beğeni yaptığını eklemek gerek.

İşte o paylaşım:

Yasak Elma bir yana, o bir yana! Eda Ece'nin paylaşımına binlerce beğeni 8

Yasak Elma bir yana, o bir yana! Eda Ece'nin paylaşımına binlerce beğeni 9