Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizi krallığında sıradan bir gün! Eda Ece yine koptu yine koparttı!

Yasak Elma dizi krallığında sıradan bir gün! Eda Ece yine koptu yine koparttı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Yasak Elma dizisinden 2. sezonda Zeynep ve Alihan karakterleri ayrıldıktan sonra, dizinin bundan sonraki süreçte hangi dala tutunacağı sorunsalı ortaya çakmıştı.

Kaya, Şahika ve Leyla karakterleri ile birlikte asıl mekanın sahibi Yıldız’ın çıkışı, Yasak Elma hayranlarına ne Alihan’ı hatırlatıyor ne de Zeynep’in yokluğunu…

3. sezonunda bambaşka bir yapım havasına bürünen Yasak Elma, Çukur dizisi ile reyting yarışında gerilerde olabilir ama 2. sezona göre çok iyi durumda.

Dizinin 56. bölümü 11 Kasım Pazartesi akşamı yayınlandı ve reytinglerin çok iyi gelmesi de dizi ekibinin moralini, motivasyonunu yükseltti.

AB grubunda 7.35, ABC1’de 7.77 ve totalde 6.78 reytinglerle çok iyi bir noktaya yükselen Yasak Elma dizisinde bu başarının mutluluğu sette kendini gösteriyor.

Eda Ece, instagram hesabından paylaştığı videoda “3.sezon ratingler daha da artınca Yasak Elma krallığında sıradan bir gün” notuyla aslında ekibin moralinin tavan yaptığını anlatıyor.

Ece, “Şafak Pekdemir ve ben, yönetmenin ise kraliçesi makbul Neslihan Yeşilyurt, kadınlar başarılı olunca daha mı çok yakışıyor ne” ifadesine de bulundu.

Takpiçleri ise dizideki hem esprileri hem de entrikaları çok iyi bulduklarını belirten yorumlarda bulundu.

İşte Yasak Elma krallığında reyting zaferinin sevincini anlatan video: