Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisi kendi kendisi ile dalgasını geçiyor!

Yasak Elma dizisi kendi kendisi ile dalgasını geçiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında Pazartesi akşamları yayınlanmakta olan Yasak Elma dizisi artık çok ayrı bir yerde. 3 sezonuyla izleyicilerin karşısına çıkan dizi entrikalar ve olaylar zincirinden öte, özellikle Yıldız Argun karakteri üzerinden komedi performanslarıyla daha da yükseliyor.

Eda Ece ile yönetmen Neslihan Yeşilyurt’un oluşturduğu özel iletişimin de aslında dizinin komedi performansına kaçan sahnelerinin de oluşmasını sağladı.

Eda Ece’nin doğaçlamalarına izin veren yönetmen, aslında izleyicilerin de ekran başında kalmasının ana sebebi konumuna geldi.

Yasak Elma dizisi kendi kendisi ile dalgasını geçiyor! 7

Zehra’nın ‘fenomen kişi’ sitesindeki projesi ile ilgili bölümde Yasak Elma dizisinin kendi kendisiyle dalga geçmesi olarak yorumlanabilir.

Yıldız ve Zehra’nın soy ağacı sahnesindeki halleri izleyenleri bir hayli güldürdü.

O anları videodan izleyebilirsiniz…

Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu da Yasak Elma için “Kendisiyle kafa bulan dizi” başlığı ile bir değerlendirme yazısı yayınladı.

Argun Ailesinin çapraz ilişki haritası olarak nitelendirilen bu duruma Sina Koloğlu’nun şu yorumu dikkat çekmekte:

‘Yasak Elma’, bir yerli ‘Dallas’… ‘Kimin eli, kimin cebinde belli değil’, olayını ‘ciddiye’ almak yerine, onun ‘mizahını’ da yaparak, hatta ‘kafa bularak’ farklılık yaratıyor.”