Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisinde Eda Ece’nin kankası ayrıldı!

Yasak Elma dizisinde Eda Ece’nin kankası ayrıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Yasak Elma dizisi 3 sezondur başarılı performansı ile ekranda yer almayı başaran bir yapım. Dizideki aile ortamı ve oyuncuların hem birbirleri ile hem de ekip ile uyumlu çalışmaları başarının da en önemli sebeplerinden. Yıldız karakterine hayat veren Eda Ece, başarının perde arkasını anlatırken sette doğaçlama yaparak dizinin daha da keyifli bir hale gelmesini sağladıklarını söylemişti. Oyuncu, kankası olan yönetmen Neslihan Yeşilyurt’un kendilerine doğaçlama imkanı tanımasının dizinin gidişatına olumlu etkisini de göstermişti.

Yasak Elma dizisi oyuncularına rahat bir çalışma ortamı sunan yönetmen Neslihan Yeşilyurt’un oyuncuların doğaçlama yapmalarını da desteklemesi, 3. sezonda farkın ortaya çıkmasını sağladı. Dizi dram işinden komediye doğru kaydı ve izleyiciler tüm absürtlükleri bir espri unsuru gibi algıladı.

İşte bu durum da Yasak Elma dizisinin 3. sezondaki yükselişinin ana sebebi olarak dikkat çekmişti. Sosyal medyada yer alan iddialara göre dizide birleştirici unsur olarak yer alan yönetmen Neslihan Yeşilyurt ayrıldı. Yerine ise Bir Aile Hikayesi’ni yöneten Murat Öztürk geçti…

Sosyal medyada Neslihan Yeşilyurt’un gidişi kötüye alamet olarak yoruldu. Dizinin başarısında büyük katkısı olan yönetmenin 4. sezon öncesinde neden ayrıldığı da merak konusu oldu.

Neslihan Yeşilyurt, ayrılığını aşağıdaki paylaşımı ile duyurdu. Ünlü yönetmenin Kanal D için hazırlanan Doctor Foster isimli dizinin yerli uyarlamasını yöneteceği ortaya çıktı.

Yasak Elma dizisinde Eda Ece'nin kankası ayrıldı! 7