Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisinde Osmanlı haremine özenti!

Yasak Elma dizisinde Osmanlı haremine özenti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisi neden bu kadar çok seviliyor? İşte bu soruya verilebilecek farklı yanıtlar var. Ancak en dikkat çekici yanı dizideki ilişkiler ağının izleyicileri çok meraklandırması. Kimin eli kimin cebinde durumu Yasak Elma’nın da sihirli gücü….

İşte bu noktada Osmanlı haremleri gibi bir düzenek kuran Halit Argun karakteri sürükleyici, dizinin en önemli karakteri aslında…Her şey Halit Argun ve onun etrafında dönen dolaplarla ilgili. Onedio editörleri de bu noktayı iyi yakalayıp aşağıdaki ilişki tablosunu oluşturmuş. Halit’in her bir çocuğu başka bir eşten… Talat Bulut’un usta oyunculuğu da bu noktada takdire şayan…

Yasak Elma dizisinde Osmanlı haremine özenti! 7

3. sezonda Yıldız karakterinin abartılı halleri ile Yasak Elma artık dram dizisinden komedi – drama doğru kayma gösterdi. Zaten ilişkiler ağının izleyicilere saçma gelen yönleri, abartılı bir gösteriş ile durumu dramdan komediye doğru çevirip, izleyicileri güldürerek aşıldı.

Eda Ece, Yıldız karakteri ile doğaçlamaları artırdı. Şevval Sam, Ender’i olabildiğince abartılı canlandırdı. Şahika karakterinde Nesrin Cavadzade kötü kadın olmayı dozunda ayarladı ve Yasak Elma dizisi finale gidecek derken, 3. sezonda patlama yaptı.

Ağustos ayında toplanması beklenen Yasak Elma ekibinin stok bölümler çekeceği ve Eylül ayının 2. haftasından sonra da izleyicilerle 4. sezonda buluşacağı düşünülüyor.

Tabii ki Halit Argun ve Osmanlı haremine benzeyen bu ilişkiler ağına yeni katılımlar şart. Halit’in yeni aşkları dizinin 4. sezonu için olmazsa olmaz…