Ana sayfa Dizi Haberleri Masumlar Apartmanı, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ı fena hırpaladı!

Masumlar Apartmanı, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ı fena hırpaladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 5 sezon boyunca Salı akşamlarının en başarılı dizisi olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, bu unvanını 6. sezonda kaybetti. Hem de TRT1 ekranında yayınlanan ve gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan Masumlar Apartmanı’na karşı çok ağır bir yenilgi aldı… Diziler ve kanallar arası müthiş rekabet artık iyice kızıştı. Ancak Salı akşamları için TRT1’in çok rahat olduğu kesin.

Her hafta Masumlar Apartmanı dizisi reytinglerini artırmakla kalmıyor, sosyal medyada baskın bir şekilde kendini gösteriyor, izleyici sadakatini artırıyor, sokakta sürekli konuşuluyor ve her yeni bölüm içinde milyonlarca kişi meraklanıyor… Dizinin bu büyük başarısı reyting sonuçları ile de kendisini gösterdi.

Aslında birçok diziye göre çok iyi reyting oranları tutturan ve 6. sezonda da istikrarlı gidişatını sürdüren, reytingleri de çok iyi olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, yine de rakibi ile mücadele etmeyi bırakın yanına yaklaşmakta bile zorlanıyor…

Masumlar Apartmanı, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ı fena hırpaladı! 9

Ezgi Molay, Merve Dizdar, Birkan Sokullu ve Farah Zeynep Abdullah’ın başrollerinde yer aldığı Masumlar Apartmanı, 8. bölümü ile 3 Kasım Salı akşamı yine tüm kategorilerde ezici bir şekilde birincilik elde etti. 10-14 arası reyting oranları ile tüm kategorilerde salı akşamını parselleyen Masumlar Apartmanı gerçeğine artık alışmak şart.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ise meydan okuyor ama reytingleri rakibinden daha az. 7,5- 9 arası reyting oranları tutturan dizi yine de çok başarılı bir performans sergilemekte.

Masumlar Apartmanı, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ı fena hırpaladı! 10

Salı rekabetinde Masumlar Apartmanı birinci, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ikinci durumda… Baraj dizisi totalde iyi bir çıkış yaptı ve 5 reyting barajını aştı. Hekimoğlu ise AB grubunda 4’lü oranlarda ve bir miktar artış yaşadı.

İşte 3 Kasım Salı günü için reytinglerde ilk 10 program listesi:

Masumlar Apartmanı, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ı fena hırpaladı! 11