Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma’da izleyici Ender’den sıkıldı! Çok abartılı buluyor!

Yasak Elma’da izleyici Ender’den sıkıldı! Çok abartılı buluyor!

tarafından ker_def

Televizyon Gazetesi Analiz

Fox TV’nin entrikaları hiç tükenmeyen ve izleyicilere ‘Aşk-ı Memnu bile masum kaldı’ dedirten dizisi ‘Yasak Elma’ önümüzdeki Pazartesi akşamı 39. bölümüyle ekrana gelecek.

Diziye yeni dahil olan Barış Kılıç’ın canlandırdığı Kaya Ekinci karakterinin dizideki entrika oranını daha da fazla arttıracağı ve dengeleri değiştireceği tahmin edilmişti. Bunun için ilk adım olarak da, Ender’in eski sevgilisi ve Erim’in gerçek babası olduğu tahmin edilmişti.

Bu tahminlerin doğru çıkacağının sinyalleri yeni bölüm fragmanında iyiden iyiye verildi.

39. bölümün 2. fragmanında birisinin Kaya’ya “Ender hamile kaldığında çocuğun senden olduğunu düşünmüştüm. Zamanlama çok uyuyordu” diyor. Bunu duyan Kaya da şüpheye düşüyor.

Kaya’nın Erim’in gerçek babası olduğunu karakter dizide ilk göründüğü anda tahmin eden izleyenler ise “Keşke izleyicinin çabucak tahmin etmeyeceği bir olay koysaydınız. Heyecanı kalmadı adamı görür görmez anladık Erim’in babası olduğunu. zaten” yorumları yapıyor.

“Şimdi de Ender’in bu gerçeği 20 bölüm saklamasını izleriz” diyen bazı izleyenler ise “Konuyu uzatmak için sürekli yeni bir entrika çıkıyor. Ayrıca Ender’in bu oyunları da sıkmaya başladı. Şevval Sam da entrikacı ve baştan çıkartıcı görüneyim derken yapmacık oynuyor. Hep bir abartılı tavırlar. Ender’den sıkıldık artık. Yıldız’ın sahneleri daha ilgi çekici ve eğlenceli” diyerek şikayetlerini dile getiriyor.

Yasak Elma’da Yıldız karakterini ise Eda Ece canlandırıyor.