Ana sayfa Sosyal Medya Yasak Elma’da Nesrin Cavadzade’nin oynadığı Şahika’ya özel durumu fark ettiniz mi?

Yasak Elma’da Nesrin Cavadzade’nin oynadığı Şahika’ya özel durumu fark ettiniz mi?

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisinin dün akşam 97. bölümü ekranlara geldi. Dizide Nesrin Cavadzade’nin oynadığı Şahika’ya oynanan küçük oyun, sürpriz bir şekilde gelişti! Hasan Ali’nin evine giden Şahika, ikram edilen şalgamı içti ve bayıldı. Hasan Ali öldüğünü sanırken, finalde ortaya çıktı!

Entrika kraliçesi Şahika, yine büyük bir oyun oynayarak, kendisine tuzak hazırlayanları tuzağına düşürdü! İçtiği içecekteki ilaçtan etkilendiği sanılırken, nabzı yavaşlatacak bir ilaç içtiği ve böylece öldü sanmasını sağladı.

Şahika’nın diziden gitme ihtimali, bir haftadır izleyenlerin de canını sıkan bir durumdu! Zira artık Yasak Elma’ya çok yakıştırılan bu karakterin gitmesini istemiyor kimse! Çünkü heyecan ve entrika, artık onun etrafında dönüyor!

Yeni bölüm sonunda Şahika’nın ölmediği ortaya çıkınca herkes bir nefes aldı. Tabii günün en çok merak edileni olan Şahika, sosyal medyada da trend topic olmayı başardı! Twitter ortamında binlerce mesaj alan Şahika, günün en çok konuşulanları arasına girdi.

Nesrin Cavadzade de instagram hesabından yaptığı aşağıdaki paylaşımla “Şahika şalgam içerek ölmezdi” sözleriyle hayranlarını selamladı.

Yasak Elma'da Nesrin Cavadzade'nin oynadığı Şahika'ya özel durumu fark ettiniz mi? 10

Şahika diziden gittiği sanılırken, eli güçlenmiş olarak döndü aslında! Bu arada diziyi izleyenlerin gözünden kaçmayan bazı ayrıntılar da son dönemde daha çok dikkat çekiyor.

Fotoğrafta da görüleceği üzere Şahika’nın çantasındaki detaylar, ona özel olarak tasarlanıyor. Dizinin sanat yönetmeni, yeni sezon öncesinde Şahika karakterine özel kıyafet, aksesuar, çanta ve ayakkabılar tasarladıklarını söylemişti.

Son dönemde bu tarz objeleri Şahika’da daha çok görmeye başladık. Dizide ‘yılan’ olarak sıklıkla anılan Şahika, sosyal medyada da bu sıfatla anılıyor çokça. Cavadzade de zaten yaptığı paylaşımlarla bu durumla dalgasını geçiyor.

Oyuncunun elindeki çantanın üstünde de yılan figürleri görülüyor. Ayrıca Feride’nin Hasan Ali’nin evinde bulduğu yılan kolyesi de Şahika’ya ait. Yine yılan figürlü ayakkabılar, bileklikler derken, dizide Şahika karakteri için özel bir çalışma yapıldığı da görülmekte.

Yasak Elma'da Nesrin Cavadzade'nin oynadığı Şahika'ya özel durumu fark ettiniz mi? 11

Aşağıdaki fotoğrafta, ayakkabısının altındaki kırmızı tabana beyaz renkle çizili bir yılan figürü detayı  görülebilir…

Yasak Elma'da Nesrin Cavadzade'nin oynadığı Şahika'ya özel durumu fark ettiniz mi? 12

Yine bir başka sahnede ise elbisesindeki broşun da yılan figürlü olduğu dikkat çekiyor…

Yasak Elma'da Nesrin Cavadzade'nin oynadığı Şahika'ya özel durumu fark ettiniz mi? 13