Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma’nın Yıldız’ı Eda Ece bu sefer güldürmedi, bolca ağlattı!

Yasak Elma’nın Yıldız’ı Eda Ece bu sefer güldürmedi, bolca ağlattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Fox TV ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Yasak Elma dizisinde Yıldız karakterine hayat veren ünlü oyuncu Eda Ece, hayranlarından gelen yorumlardan çok etkilendiğini, memnun olduğunu söyledi.

Twitter hesabından paylaşım yapan Eda Ece, “Güzel yorumlarınızı okuyorum. Sağ olun var olun, çok teşekkür ederim size. Siz sevince anlıyorum, hissettiğim her şey, size ulaşıyor ne mutlu. Yıldız’ı mı da çok seviyorum. Hepimiz eline sağlık. Haftaya görüşmek üzere” diye yazdı.

Eda Ece’nin hayranları da bu paylaşıma yapıkları yorumlarda bir takipçi, “Son sahnede özellikle gözler dolu izledik. Seninle gurur duyuyoruz” diye yazdı.

Bir başka takipçisi ise “Gözler kıpkırmızı oldu ağlamaktan. Komik Yıldız’ın bu hallerine hiç alışkın değiliz” diye yazdı.

Birçok hayranı da oğlu elinden alındığı için büyük acı yaşayan Yıldız’ın durumuna üzüldü. Son sahnenin bir rüya olmamasını isteyen Yasak Elma hayranları o anları soluksuz izledi.

Yeni anne olduğunu yazan bir başka takipçi ise “Boğazım düğümlendi bebekli her sahnede.Sizinle birlikte ağladım. Çok iyiydi çok, emeğinize sağlık” diye yazdı.

Son sahnede Halit, Yıldız’ın bebeğini gerip ona teslim etmişti. O anları videodan izleyebilirsiniz.