Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma’nın Yıldız’ı Eda Ece’den evlilik ve çocuk itirafı!

Yasak Elma’nın Yıldız’ı Eda Ece’den evlilik ve çocuk itirafı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’de yayınlanan Yasak Elma dizisinde Yıldız karakterine hayat veren Eda Ece, basketbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncer ile 15. Contemporary Istanbul’un açılında magazincilerle bir röportaj gerçekleştirdi.

Yasak Elma’nın 4. sezonu için Temmuz ortasında çalışmaya başlandığını hatırlatan oyuncu, yaklaşık 11 aydır sette olduklarını ve bu yorgunluğu da kısa bir süre önce dizideki oyuncu arkadaşları Şevval Sam ve Nesrin Cavadzade ile tekne turu yaparak atmaya çalıştıklarını anlattı.

Eda Ece, iki yıldır birlikte olduğu Anadolu Efes’te forma giyen sevgilisi Buğrahan Tuncer ile evlilik konusundaki bazı sorulara da samimi yanıtlar verdi.

Oyuncu, Anadolu Efes’in Euroleague şampiyonu olmasıyla ilgili olarak da “Buğra’nın verdiği emeği biliyorum. Avrupa Şampiyonu oldular, bu büyük bir başarı. Çok gurur duydum ve sevindim. Mutlu oldum. İnşallah devamı gelir” diye konuştu.

Tebrik için instagram’da yayınladığı postu silmesi nedeniyle de oyuncu, “Bizim çok eski bir resmimiz. Ben gidemedim. Almıyorlardı. Eski resmimiz. Çok da güzel de çıkmamışız ama onu hikayeden koydum, sonra posta koydum. Hep böyle özene bezene resim seçiyoruz ya birazcık çözünürlüğü de kötü. Buğra da ‘koya koya bunu mu koydun, bir sürü resmimiz var’ falan dedi. Onu dedim bari hikayede kalsın” açıklamasını yaptı.

Yasak Elma'nın Yıldız'ı Eda Ece'den evlilik ve çocuk itirafı! 7

Birlikte fazla fotoğraf paylaşmamasının nedeninin de fazla haber olmamak olduğunu belirten oyuncu, “Çünkü o zaman daha çok haber oluyoruz. Ayrıldı barıştı, resmi sildi falan, oradan çok magazin haberi çıkıyor. Biz de öyle bir çift değiliz. Çok fazla malzeme veren” dedi.

Sürekli sevgilileri ile fotoğraflarını sosyal medyadan yayınlayıp haber olduktan sonra da kızan isimleri anlamadığını söyleyen Eda Ece, “Sen koyarsan, basın da haber yapar. O yüzden hem haberim yapılmasın, hem fotoğraf koyayım olmuyor yani. Ben de o yüzden çok kurcalamıyorum” diye konuştu.

“Evlenmek ve çocuk yapmak istiyorum”

Bu arada ilerde aile kurmak, evlenmek ve çocuk sahibi olmak da istediğini belirten Eda Ece, “Güzel her şey bir sorun yok. Ben aileme bağlı bir insanım. Aile kurmayı mutlaka isteyen bir insanım ama böyle şeyler gerçekten kısmet. Zamanlaması falan. Ben evlenmek ve çocuk yapmak isteyen bir insanım. O artık Buğra ile mi olur, alnımızda ne yazıyor onu bilmiyorum, bakalım. Buğra da ailesine çok bağlı, o da aile kurmayı istiyor. İki senedir tanışıyoruz bakalım” dedi.

Oyuncu, “Biz 3 kız kardeşiz, üç erkek yeğenim var. Masa başı bir iş yapsam neyse, sürekli kamera önündeyim. Ona bir zaman ayırmak gerekiyor. O zaman da daha gelmedi galiba. Daha yeni hız kazandım ben. Bir kaç senesi var herhalde” açıklamasını yaparken, kaç çocuk istediği sorusuna da “Kaç çocuk, Allah kısmet ederse, zaman olursa 2-3 tane yaparım herhalde” dedi.

Eda Ece’nin röportajının tamamını aşağıdan izleyebilirsiniz…