Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Çal Kapımı dizisine katılan 5 kişinin kimleri oynayacağı ortaya çıktı! Serkan’ın kuzeni geliyor!

Sen Çal Kapımı dizisine katılan 5 kişinin kimleri oynayacağı ortaya çıktı! Serkan’ın kuzeni geliyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’de geçtiğimiz yaz ekranlara gelmeye başlayan ve reytingleri iyi gidince sezonda da devam eden Sen Çal Kapımı dizisi, Nisan ortasına kadar yayınlanmıştı. Dizinin başrolleri Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in hayranlarının sosyal medyadan da büyük destek verdiği dizi, aralarında İtalya’nın da olduğu bazı ülkelere de satılmaya başlandı.

Sevilen romantik komedi dizisinin yeni bölüm çekimlerine, geçtiğimiz hafta başlanmıştı. Sezon arasının ardından yeniden yaz döneminde ekrana gelecek olan dizi, 40. bölümüyle 9 Haziran’da dönüyorb.

50. bölümde final yapacağı öğrenilen dizide, 5 yıllık bir zaman atlaması yaşanacak. Ayrıca 5 yeni oyuncu da farklı karakterle diziye katılıyor.

Yapımını MF Yapım’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Altan Dönmez’in oturduğu, senaryosunu Ayşe Üner Kutlu’nun kaleme aldığı dizinin kadrosunda Neslihan Yeldan, Evrim Doğan, Anıl İlter, Elçin Afacan, Başak Gümülcinelioğlu, Alican Aytekin, Sarp Bozkurt ve Sinan Albayrak da rol alıyor.

Diziye son olarak Sina Özer, Doğa Özüm, Ayşe Akın, Ahmet Efe Metekoğlu ve Maya Başol da katıldı. Maya Başol, Eda ve Serkan’ın kızları Maya’ya hayat verirken, Serkan’ın kuzeni Pina karakteri diziye dahil oluyor. Pina’yı genç oyuncu Doğa Özüm oynayacak.

Sen Çal Kapımı dizisine katılan 5 kişinin kimleri oynayacağı ortaya çıktı! Serkan'ın kuzeni geliyor! 11

(Doğa Özüm)

Sinan Helvacı ise Hande Erçel’in canlandırdığı Eda karakterinin yakın arkadaşı Burak olarak izleyicilerle buluşacak.

Sen Çal Kapımı dizisine katılan 5 kişinin kimleri oynayacağı ortaya çıktı! Serkan'ın kuzeni geliyor! 12

(Sinan Helvacı)

Sina Özer dizide Eda’nın asistanı Kerem’i oynarken, Ayşe Akın otel sahibi Deniz’e ve Ahmet Efe Metekoğlu ise Pırıl (Başak Gümülcinelioğlu) ve Engin’in (Anıl İlter) oğluna hayat verecek.

Sen Çal Kapımı dizisine katılan 5 kişinin kimleri oynayacağı ortaya çıktı! Serkan'ın kuzeni geliyor! 13

(Sina Özer)

Sen Çal Kapımı dizisine katılan 5 kişinin kimleri oynayacağı ortaya çıktı! Serkan'ın kuzeni geliyor! 14

(Maya Başol)

Sen Çal Kapımı dizisine katılan 5 kişinin kimleri oynayacağı ortaya çıktı! Serkan'ın kuzeni geliyor! 15

(Ahmet Efe Mekeoğlu)