Ana sayfa Dizi Haberleri Yasemin Allen’in Erkek Severse’deki Yelda rolü hem keskin hem de fırtınalı birisi!

Yasemin Allen’in Erkek Severse’deki Yelda rolü hem keskin hem de fırtınalı birisi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Erkek Severse isimli Bein Connect’te yayınlanacak olan yeni diziden bilgiler gelmeye devam ediyor. Alperen Duymaz, Büşra Develi, Yasemin Allen, Görkem Sevindik ve Yağız Can Konyalı’nın başrollerinde yer aldığı dizi bir romantik komedi hikayesi olacak. İçinde dramda barındıran ama aşka doğru bir umudu da barından hikayenin sahibi ise romantik komedi dizilerinin usta senaristlerinden Aslı Zengin oldu…

Erkek Severse dizisinde izleyicileri sinir edecek bir karakter olarak Yelda öne çıkıyor. Alperen Duymaz, yakışıklı ve sempatik Kenan’ı canlandırıyor. Büşra Develi, naif bir anne karakteri olarak Zeynep rolünde yer alıyor. Yelda ise keskin dilli ve hiç de dostluk sergilemeyen ve çevresindekilerin ne yaşadığını önemsemeyen bir kadın olacak.

Yasemin Allen’in canlandırdığı Yelda, çevresinde sadece Kenan’ın ilgisini çekmek ve onunla bir gelecek kurma peşinde… Zeynep ise, iki çocuğu ile hayata tutunan ve aşktan umudunu kesmiş bir kadın.. Alperen Duymaz, iş adamı Kenan Acarsoy olarak izleyicilerin karşısına sempatik, yakışıklı, zengin ve duyarlı birisi olarak çıkacak.

Yasemin Allen'in Erkek Severse'deki Yelda rolü izleyicileri gıcık edecek! 8

Yasemin Allen, senaryoyu okuduğu zaman Yelda karakterini canlandırmak için çok heyecanlandığını söyledi. Oyuncu, “Işıl ışıl romantik komedi dünyasının içinde çok keskin fırtınalı bir karakter çünkü… Yelda kendinden çok emin bir kadın. Keskin dilli ve pek dostane değil. İnsanların onu sevip sevmemesi ile ilgilenmiyor. Belki bir kişi hariç” diye konuştu.

Bugüne kadar canlandırdığı karakterlere benzemeyen Yelda’nın çok pragmatik ve başarı odaklı olduğunu belirten Yasemin Allen, romantizmini dışa vurmamasıyla da karakteri öne çıkacağını belirtti.

Dizi hayranları ise çevresinde yaşananlarla ilgilenmeyen ve sadece Kenan’ı elde etmeye odaklanan, dostluk sergilemeyen tavrıyla Yelda karakterine gıcık olacak gibi duruyor.