Ana sayfa TV Programları Yemekteyiz 24-28 Haziran haftası yarışmacıları kimler?

Yemekteyiz 24-28 Haziran haftası yarışmacıları kimler?

tarafından ker_def

Televizyongazetesi/Detay – tv8 ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan ve Onur Büyüktopçu’nun sunduğu Yemekteyiz yarışmasının yeni haftası başladı.

Bu haftayla birlikte programın sezon finali yapması bekleniyor. Onur Büyüktopçu’nun yeni sezonda olmayacağı ve yerine Seda Sayan’ın geleceği açıklanmıştı.

Eleştirilerin havada uçuştuğu, ilginç yarışmacıların tuhaf eleştirileriyle programa damga vuracağı haftada yine kıyasıya bir mücadele yaşanacak!

Haftanın yeni yarışmacıları belli oldu. İşte o isimler…

Yemekteyiz 24-28 Haziran haftası yarışmacıları kimler? 11

Haftanın ilk günü yarışmacısı Havva Sarısoy. Trabzonlu ve 31 yıllık evli olan Havva Hanım 3 çocuk annesi. Hayatı boyunca hiç çalışmamış olan Havva Hanım’ın en büyük keyfi, yaz aylarında memleketine gideren çay ve fındık toplayıp yemek yapmak.

Yemekteyiz 24-28 Haziran haftası yarışmacıları kimler? 12

Haftanın 2. günü Semra Demirkol yarışıyor. 48 yaşında, Sinoplu ve iki çocuk annesi. Yıllarca tekstil atölyesinde çalıştıktan sonra mağaza müdürü olmuş. Şimdilerde Müşteri Temsilciliği yapan Demirkol, aynı zamanda internetten siparişle yemek siparişleri alıp satıyor.

Yemekteyiz 24-28 Haziran haftası yarışmacıları kimler? 13

Haftanın 3. günü yarışmacısı Muaz Yıldırım. Animatörlük yapıyor. 5 yıllık evli ve bir çocuk babası. Üniversitede Coğrafya bölümünde okurken palyaçoluk yapmaya başlamış ve böylece mesleğine adım atmış. En büyük keyfi yemek yapmak.

Yemekteyiz 24-28 Haziran haftası yarışmacıları kimler? 14

Haftanın 4. günü yarışmacısı Gamze Ugan bir öğrenci. Turizm Otelcilik mezunu olan Gamze Ugan, şimdilerde 2. üniversitesini okuyor. Ugan, Tıbbi Dökümantasyon bölümünde okuyor ve haftanın en genç yarışmacısı.

Yemekteyiz 24-28 Haziran haftası yarışmacıları kimler? 15

Haftanın 5. gün yarışmacısı Ayşegül Altınbay. Gaziantepli olan yarışmacı evli ve 3 çocuk annesi. Kuyum ve Takı Tasarım bölümünü bitirmiş ve şu anda aşçılık bölümünde okuyor.

İşte yeni bölüm tanıtımı:

Yemekteyiz’de yeni hafta başlıyor!
#onurbüyüktopçu #yemekteyiz #tv8 #bloommedya