Ana sayfa Dizi Haberleri Yeni Gelin dizisinin Bella’sı Jessica May, yeni dizi müjdesi verdi! Ters köşe bir rolle geliyor!

Yeni Gelin dizisinin Bella’sı Jessica May, yeni dizi müjdesi verdi! Ters köşe bir rolle geliyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay – Türkiye onu Show TV’de geçtiğimiz sezon ekrana veda eden Yeni Gelin dizisi ile tanımıştı.

Brezilyalı güzel oyuncu Jessica May, dizideki rolüyle ve verdiği röportajlardaki samimi, doğal halleriyle çok sevildi.

Üstelik Brezilyalı oyuncu Türkiye’yi çok sevdi ve Fotoğrafçı Hüseyin Kara ile hayatını geçtiğimiz yıl Temmuz ayında Brezilya’da yapılan bir düğünle birleştirdi.

Yeni Gelin’in bitmesinden sonra ortalarda pek görünmeyen Jessica May, eşi Hüseyin Kara’nın doğum günü için sürpriz bir parti hazırladı.

Hazırlıkları gizlice yapan ve eşine duyurmamak için çabalayan Jessica May, amacına da ulaştı.

Eşiyle sokakta magazin muhabirlerinin görüntülediği ünlü oyuncu, 8 yıldır ilk kez sürpriz yaptığını ve iyi çalışıp sürprizin bozulmasına izin vermediğini de anlattı.

Yeni Gelin dizisinin Bella'sı Jessica May, yeni dizi müjdesi verdi! Ters köşe bir rolle geliyor! 7

Bu arada yeni sezonda bir dizi ve yaz aylarında çekilecek bir film için görüşmelerini sürdürdüğünü de anlatan Jessica May, “Tatile gidecektim ama bir kaç proje için görüşme oldu. O yüzden gidemiyorum her an toplantı olursa diye. Fırsat olursa Brezilya’ya gitmeyi düşünüyorum. Son görüşmeleri bekliyorum” diye konuştu.

Uçankuş’ta yayınlanan röportajda samimi ve doğal haliyle dikkat çeken oyuncu, şu an hala görüşmeleri süren dizinin sezon dizisi olacağını belirterek “Değişik bir karakter geliyor. Biraz ters köşe. Çok hoşuma gitti çok heyecanlandırdı beni. Çok oynamak istediğim bir rol. İnşallah olur, gerçekten çok oynamak istediğim bir rol” açıklamasını yaptı.

Sinema filmiyle ilgili olarak da “Yazın bir film var. Onu da bekliyoruz son görüşmeler. O da çok güzel bir proje, çok yapmak istediğim güzel bir rol. İnşallah olur” diye konuştu.

İşte Jessica May ve eşi Hüseyin Kara’nın röportajının tamamı: