Ana sayfa Sosyal Medya Yeni partnerler Alp Navruz ve İrem Helvacıoğlu’nun yüzü gülüyor!..

Yeni partnerler Alp Navruz ve İrem Helvacıoğlu’nun yüzü gülüyor!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Alp Navruz ve İrem Helvacıoğlu’nu başrolde buluşturan TRT1’in Yürek Çıkmazı dizisi ilk bölümünden itibaren ekranlara damga vurdu.

8 Kasım Salı akşamı ikinci bölümü yayınlanan dizinin oyuncuları da bu başarı karşısında motive olarak çekimlere devam ediyor.

Setten, dizinin yönetmeni Serdar Gözelekli tarafından yapılan sosyal medya paylaşımı iki oyuncunun hayranlarını da mest etti. Fotoğrafta gülücükler saçan iki ünlü oyuncu, emeklerinin karşılığını almaktan son derece memnun.

Yeni partnerler Alp Navruz ve İrem Helvacıoğlu'nun yüzü gülüyor!.. 18

Hikayesi ve oyuncu kadrosuyla izleyici tarafından büyük beğeni kazanan Yürek Çıkmazı, ikinci bölümüyle de çok konuşuldu. İlk bölüme göre reytinglerini artırmış olması da izleyenleri mutlu etti.

Tüm izleyici gruplarında ortalamanın üzerinde gerçekleşen reytingleri ile Yürek Çıkmazı dizisi ilerleyen haftalar için umut verdi. Dizinin 15 Kasım Salı akşamı yayınlanacak 3. yeni bölümü şimdiden merak konusu oldu.

Senaryosunu Ayla Hacıoğulları ve Vilmer Özçınar’ın kaleme aldığı dizide Alp Navruz ve İrem Helvacıoğlu ile birlikte usta oyuncular Ayça Bingöl ve Mesut Akusta’da rol alıyor. Kadroda ayrıca Dilara Aksüyek, Cemal Toktaş, Bihter Dinçer, Erhan Alpay ve İlayda Ildır gibi birbirinden başarılı isimler bulunuyor.

Dramatik hikayesi ile izleyiciyi ekran başına kilitleyen Yürek Çıkmazı dizisi, kişilik bozukluğu yaşayan bir adamın ve çocuklarıyla birlikte hayata tutunmaya çalışan bir kadının duygu yüklü hikayesini ekranlara taşıyor.